Alla inlägg den 5 april 2008

Av H Sr - 5 april 2008 10:04

Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, så att vi kan ge oss iväg i tid till mässan. Förresten så tog jag mig i kragen igår kväll och färgade håret! Det får duga, var nog lite slarvig, men jag tror inte att det syns alltför mycket ;)

Av H Sr - 5 april 2008 09:57

En lång helgfrukost med alla tillbehör har vi avnjutit tillsammans, det är ju så mysigt! Speciellt när man inte har en massa måsten som väntar.


M jr och jag ska åka på scrapmässa idag. Jag har aldrig varit på någon förut, så det ska bli spännande. Hoppas få en massa inspiration såklart, så att jag kan sätta igång själv igen! Lite shopping ser jag fram emot också ;)


Nåt annat har vi inte planerat för idag. Det är ju fint väder ute, förhoppningsvis stiger temperaturen lite mer, så att det kan bli en skön dag. Blir säkert lite utelek under dagen.


Vad har ni på agendan idag?

Av H Sr - 5 april 2008 09:53

Ja ni, det blev som det brukar bli igår kväll! Vi började titta på filmen och en stund senare så sov jag... det är alldeles hopplöst! Jag tror jag måste börja sätta mig på en pinnstol framför tv:n för att kunna hålla mig vaken ;)


Jag hann inte se tillräckligt mycket av filmen för att avgöra om den var bra eller inte. M såg färdigt hela och han tyckte att den var lite konstig. Få se om jag tittar på den själv sen eller om jag struntar helt i den.


Vi kikade på ett par program på tv:n som var lite småtrevliga i alla fall. Först var det Magnus Ugglas program där han letar bandmedlemmar och sen var det ett program på TV4, "Berg flyttar in". Lagom fredagsunderhållning!


Hann läsa ett par sidor i boken innan jag somnade i sängen sen. Det märks att man jobbat mycket på sistone, trött var ett lindrigt ord igår kväll! Känner mig dock betydligt piggare idag, så det är jag tacksam för :)

Ovido - Quiz & Flashcards