Alla inlägg den 7 juni 2008

Av H Sr - 7 juni 2008 18:54

Oj, nu började det blåsa ordentligt en stund! Men så skönt det var!! Det är inte ofta man hör mig säga det, för jag gillar verkligen inte när det blåser. Ljumma brisar, ok, men blåst? Nej, tack. Men ikväll svalkar det så skönt!

Av H Sr - 7 juni 2008 18:19

H jr agerar hjälpreda till M och är den som håller i vattenslangen nu när poolen fylls. Det är ju himla kul att se hur vattenstrålen ändras när man höjer och sänker slangen... *skratt*

Av H Sr - 7 juni 2008 18:17

H ringde precis och rapporterade att de skulle anlända hemma framåt åtta ikväll, de hade en bit kvar. De hade stannat ett par gånger efter vägen, badat och ätit, och nu hade de stannat på en rastplats. Det blir drygt att åka bil långt, speciellt i värmen.


Blir roligt att få hem dem igen och höra om allt de varit med om. Visst har det varit skönt att vara någorlunda själva, men eftersom jag jobbade idag, så kunde man ju inte njuta fullt ut. ;)



Av H Sr - 7 juni 2008 17:43

Nu har I åkt hem. De leker jättebra tillsammans, men det märktes samtidigt att det var första gången H jr hade en kompis hemma på det viset. Det blev lite småtjafs emellanåt från hennes sida, hon är ju inte riktigt van att dela med sig av sina leksaker. Så det var väldigt nyttigt av henne!


Baddräkten har precis åkt på, så nu är det dags för ett dopp i poolen igen. Själv sitter jag och försöker hitta lite inspiration från olika scrapsidor... M sitter och blåser upp den stora poolen, det börjar väl liksom bli dags att ta fram den nu. Det tar ju en dag eller så att få vattnet uppvärmt också.

Av H Sr - 7 juni 2008 16:23

När jag kom hem möttes jag av två glada tjejer, H jr har sin kompis I här. De leker ute, plaskar i poolen, hoppar studsmatta m.m Ett tag ville de vara inne och jag förstår dem, det blir jobbigt att vara ute i solen hela tiden! De fikade inne framför tv:n, bar in H jr:s nya utemöbler och satte upp de så att de kunde titta på film samtidigt. Vilka idéer! :)


Grabbarna har inte kommit hem än, det blir nog fram emot kvällen skulle jag tro. Jag skickade ett sms till H före lunch, men fick aldrig nåt svar. Han hade istället ringt hem. De hade varit vid djurparken redan när de öppnade kl.10 och när han ringde (tror det var mellan 13-14 nån gång) var de ute på parkeringen, redo att åka hem igen. De hade hunnit äta också, så det verkar som att själva djurparken avklarats ganska fort...


Kvällen blir annars lugn för våran del. Det är så skönt att bara slappa när det är så här varmt. Vet inte om det är nåt kul att se på tv ikväll?! Annars kan det kanske bli nåt avsnitt av nån serie på datorn...


Grillat blir det ikväll igen, men det får nog bli så enkelt som korv med bröd idag. Får fixa något mer att äta till, men eftersom inget annat blev framplockat ur frysen, så hinner det ju inte tina. Men det är inte så illa med grillad korv heller, helt annat än att bara steka den!

Av H Sr - 7 juni 2008 16:16

Så var man då hemma efter en arbetsdag i värmen. Det åskade en del inatt, så det kändes riktigt skönt i luften när jag gick till jobbet imorse. Vaknade faktiskt till vid halv 3 inatt av att det small till. Så jag var upp och stängde igen fönstret och somnade sen om igen. Inte för att det märktes att fönstret var öppet, det stod helt still i luften igår kväll!

Inte hade det kommit mer än några droppar regn inatt heller. Det är verkligen torrt nu!!


Jobbet var helt ok idag. Hade att göra hela tiden, men jag kunde göra det i min egen takt. Inte var det alltför varmt inne heller. Imorgon jobbar jag kväll, så då börjar jag kl.14 Ser ut att bli över 30 grader varmt imorgon... mysigt att gå till jobbet då! ;)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards