Alla inlägg den 6 januari 2008

Av H Sr - 6 januari 2008 18:27

På e.m åkte M, M jr och H jr upp till skidstadion. Barnen åkte skidor. H jr hade ett par små efter M jr, såna där man har vanliga skor till, men de var tydligen lite för stora. Få se om de kan passa bättre med ett par andra vinterstövlar.


M jr hade både klassiska skidor och skateskidorna med sig, så han tränade lite på båda. Gick tydligen ganska bra. M sa att det märktes tydlig skillnad mot förra året, så träningslägret i Torsby gjorde nog susen för honom! Inte för att det spelar nån roll, huvudsaken är att han har roligt när han åker! :)


Nästa helg blir första tävlingen för säsongen för hans del. Andra har varit iväg och tävlat några ggr redan, men vi brukar mest hålla oss häromkring och det har endast varit en tävling i närheten ännu och det var igår.

Men nästa söndag är det dags för första deltävlingen i den lokala årliga skidtävlingen och den ser han fram emot!


Träningen börjar igen efter juluppehållet på tisdag och det blir nog roligt att kunna åka skidor, efter att ha löptränat hela hösten. Det är ju så förskjutet numera, vintern kommer ju inte förrän i januari, så hela hösten har varit barmarksträning. Det var lika förra säsongen med.

Av H Sr - 6 januari 2008 17:53

Nu funkar äntligen e-posten!! Ok, den kanske kom igång mycket tidigare, men jag har ju inte haft möjlighet att kolla den sen igår. Hela 41 mejl hade droppat in under tiden... alltid kul :)

Av H Sr - 6 januari 2008 17:49

Idag har jag jobbat 7-15:30. Lite till blev det t.o.m Det var fullt upp att göra, så inte har man suttit många minuter inte... men det gick bra. Skönt att få gå hem sen! ;)


M och barnen firade H imorse med fika på sängen osv. Sen fikade vi när jag kom hem och H fick resten av sina paket, bl.a tv:n. Han verkar nöjd med presenterna! Hade ju varit ännu bättre om vi nu haft den där digital-tv:n, känns ju lite trist att ge bort en tv man inte kan titta på... men han åker ju till sin pappa imorgon, så när han kommer tillbaka ska det förhoppningsvis vara fixat!


H fyller ju egentligen inte förrän till veckan, men då är han ju hos sin pappa. De ggr han är där på sin födelsedag brukar jag bjuda ut honom på fika efter skolan, så det blir säkert så i år med. Känns ju ändå kul att kunna gratulera lite just den dagen han fyller.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards