Alla inlägg den 14 januari 2008

Av H Sr - 14 januari 2008 14:43

Hade en rätt ok dag på jobbet, snabbt gick den! Blir lite smått irriterad på vissa jobbarkompisar dock, som inte gör så mycket... Men jag försöker vara lite "fräck" och bara tala om för de vad som ska göras och så är det upp till dem sen. Svårt att förklara, men vissa vill gärna dra sig undan och lassa över på oss andra. Man måste ju hjälpas åt när alla har mycket!


Känner fortfarande att det är rörigt på min grupp, det är mycket att sätta sig in i och eftersom de inte haft nån sköterska på "riktigt" på länge, så är behovet stort. Men man är ju inte mer än människa, kan inte göra mer än en sak i taget! Vet inte om det är såna förväntningar eller om det är jag själv som ställer höga krav...


Jobbar egentligen alla dagar utom torsdag denna vecka, det är tufft! Men nu är jag ledig på fredag också, för då ska jag med M jr till tandläkaren igen. Eftersom vi får åka så långt så tar det flera timmar, hinner inte jobba vare sig före eller efter! Så det blir ju en extra "ledig" dag. Sen jobbar jag lördag-måndag.

Vissa veckor är ju klart mastigare än andra på schemat. Jobbar ju inte så långa dagar jämt, men många. Det är ju både för- och nackdelar det där.

Av H Sr - 14 januari 2008 14:19

Nyss hemkommen från arbetet och dagis. M jr knallade hem själv, men hade glömt sin nyckel hemma, så han fick stå ute och vänta tills vi kom hem. Inte mer än 10 minuter, så det gick ingen nöd på honom! ;)

H jr och jag var in en sväng på affären efter att jag hämtat henne, köpte lite fika... borde inte egentligen, men den där karaktären är som bortblåst. Har nog flyttat hem till nån annan...


Idag kommer H hem också. Han har innebandyträning ikväll, annars har vi inget speciellt på programmet. Har inte riktigt bestämt nån middag än, men det lutar åt köttfärslåda med makaroner. Det var ett tag sen och det är alltid lika gott! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards