Alla inlägg den 15 januari 2008

Av H Sr - 15 januari 2008 14:41

Idag har jag ingen lust till matlagning alls! Tycker den lusten har försvunnit totalt numera... så idag får det bli kycklingpytt till middag. Bara att ta fram påsar ur frysen, hälla i en varm stekpanna och värma på. Kan det bli bättre?! Gott är det också! Sen får man väl anstränga sig lite förstås och göra iordning lite grönsaker att ha till också...


M jr har tjatat ett tag om att han vill köpa mat, typ pizza eller kebab. Det är nåt vi gör väldigt sällan! Visst beror det delvis på att det blir dyrt när man är 5 stycken, men största anledningen är ändå att det är så mycket godare med hemlagad mat! Gillar inte alls köppizzorna, de är alldeles för flottiga. När vi köper mat tar jag oftast bara grillkorv med mos, eller en hamburgare. Kebab gillar jag inte alls. Eller jo, jag gillar pitabrödet, grönsakerna och såsen, men jag tycker inte om köttet!


Dessutom blir det ju oftast att man äter ute när man är iväg nånstans hela dagen. Visst blir det oftast MAX, McDonald's eller nåt sånt, men det är ju också att äta ute.

Men vi får se om vi kanske uppfyller hans önskan till helgen... man slipper ju laga maten i alla fall!! *skratt*

Hur är det med er andra, köper ni ofta hem mat eller äter ute?

Av H Sr - 15 januari 2008 14:38

Så var man då hemkommen efter ännu en dag med arbete. Och arbete var det! Hade möte med en chef på f.m., vi gjorde tillsammmans de ändringar som skulle göras i den nya policyn och även i utvärderingen av projektet. Sen tillbaks till jobbet och där var det full rulle med medicindelning, konferens med doktorn m.m Slutade ju 13:30 idag, så det fanns inte mycket tid att rulla tummarna på om man säger så! ;)


Hämtade H jr på dagis och när vi kom hem stod M jr utanför och väntade - IGEN! Han hade glömt sin nyckel idag med. Ingen fara på taket, han lekte på gården och roade sig själv. Han var bara in en snabb sväng och åt mellanmål, sen stack han till en kompis.

H jr har parkerat i min säng framför Pettson och Findus. Hon hinner ju inte sova nån middag på dagis när hon går hem så tidigt, så hon tycker nog att det är lite skönt att ligga där och varva ner! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards