Alla inlägg under april 2008

Av H Sr - 4 april 2008 17:56

Härligt vårväder har det varit idag, även om det mulnade på här under e.m och började blåsa. Men när jag gick hem från jobbet vid lunch var det såå skönt! Har ni passat på att vara ute idag? Måste erkänna att det varit dåligt för min del... när vi väl kom hem från alla ärenden var jag så trött att jag inte alls hade nån lust att gå ut. Förhoppningsvis blir det en sväng imorgon!

Av H Sr - 4 april 2008 17:52

M och jag har invigt Mastermind här på eftermiddagen. Han fick gissa! Jag var alldeles för trött i huvudet för att orka tänka så pass mycket *skratt*

Dessutom satt H jr bredvid och tjatade om att hon ville spela, så jag är imponerad av M som klarade det hela på bara 6 försök!

Av H Sr - 4 april 2008 17:47

Jag har ju tidigare nämnt att vi börjat prata med H jr om att sluta med nappen, och jo, kanske skulle tomten kunna få EN när han kommer till jul. Hon och M var ju dessutom iväg på en teater förra helgen som handlade om just att sluta med napp.


I tisdags köpte vi ju en ny bilstol till henne och det förstod hon ju, att den var ju till för stora tjejer! Så igår hade M skojat lite med henne om att han skulle sätta in stolen i bilen om hon slutade med tutten. Sagt och gjort, hon deklarerade sitt avslut igår och har sedan dess inte sagt ett ord om den!! Det tog lite extra lång tid att somna igår kväll, men hon gjorde det helt utan nappar (som vi gömde undan lite försiktigt). Idag har hon inte ens nämnt ordet :)


Så gissa om hon var lycklig imorse när vi skulle till dagis och hon fick sitta i sin nya fina bilstol!! Hon ser ju sååå himla bra nu :)

Av H Sr - 4 april 2008 17:41

Mycket har ju hunnit hända de här dagarna som jag inte kunnat blogga...

En kort sammanfattning: Onsdag jobbade jag kväll och f.m var fylld med olika ärenden. Det här var ju också 2-årsdagen då pappa dog, så det var en lite tung dag. Försökte dock hålla tankarna på annat håll och humöret uppe. Förnekelse kan man komma långt med...

Var till doktorn på onsdag morgon (fortsätter med bltr-medicinen), över till ena grannkommunen för att lämna in datorn, sen hem och käka lunch, över till andra grannkommunen för att göra sällskap med mamma till graven. Sen hem en stund innan det var dags för jobbet.


Igår jobbade jag också och det hände väl inte nåt direkt spännande på hela dagen. Var otroligt trött, kanske kom spänningar efteråt...


Idag har jag jobbat till kl.12, så det var en kort och bra dag. Nu ser jag fram emot en ledig helg, känns väldigt välbehövligt just nu!!

Efter jobbet hämtade jag H jr på dagis och sen for vi över med kvittot på datorn och gjorde en shoppingrunda på Willys. När vi kom hem och fått undan alla varor drog jag några tag med snabeldraken innan M kom hem, då vi hade lite fredagsmys med fika. M jr har en kompis här, så de var med och fikade, sen har de varit ute och hoppat studsmatta.


Ikväll blir det bara mys! Tacogratäng ska vi äta och om jag orkar ska jag färga håret. Nåt jag skulle gjort för länge sen....

Av H Sr - 4 april 2008 17:37

Ok, nu ska jag försöka få till ett inlägg i alla fall! Datorn funkade ju alltså inte, så den lämnade jag in i förrgår för reparation. Igår ringde en kille och talade om att de måste skicka iväg den (suck, det här kommer nog att ta tid!), så de behövde kvittot. Så det for jag över med idag. Antar att datorn skickas iväg på måndag eller nåt, så vem vet när vi får tillbaka den...


Vi har alltså en gammal stationär dator också, som jag sitter vid nu, men den var inte uppkopplad till Internet längre, så det har tagit lite tid innan vi fick till det igen. Sen är inte den här datorn direkt pålitlig, den stänger av sig lite nu och då, antar att det kanske är nåt fläktproblem. Borde väl fixas, men... har inte varit någon högre prioritering eftersom vi haft en dator till!


Försökte blogga igår kväll via Telias digital-tv, där man alltså kan surfa, men när jag väl lyckades logga in mig, så gick det inte att skriva nåt mer än rubriker - därav mitt kryptiska "inlägg"!

Men nu så, ska jag försöka att få till nåt inlägg då och då i alla fall.

Av H Sr - 1 april 2008 16:18

Kan meddela att H jr nu har lagt klart sitt nya Alfons-pussel, helt på egen hand!!

Men fy, det där luktar ju nästan skryt?! *skratt'

Av H Sr - 1 april 2008 16:15

H mår mycket bättre idag! Han hade känt lite ont i magen efter gympan idag, men jag tror att det är tarmarna som jobbar helt enkelt. Inga större fel är det i alla fall, han står på sitt rum och spelar Guitar Hero för fullt ;)


M jr var hemma när vi återvände från storstan, men sen stack han iväg till en kompis. Man är glad om man hinner se honom emellanåt! Han fick i alla fall lov att göra sin läsläxa innan han stack. Matteläxan kan han ju inte göra den här veckan, de ska lösa mattetal från en CD-skiva, men det funkar ju inte när datorn är trasig! Får skicka med en lapp till fröken imorgon, kanske kan han få talen utskrivna av henne.



Ovido - Quiz & Flashcards