Alla inlägg den 1 juni 2008

Av H Sr - 1 juni 2008 15:04

Hahaha, inte konstigt att det blev så himla varmt på altanen helt plötsligt! M kom in och frågade om vi hade frusit, eftersom infravärmen stod på... *skratt* Nja, det var väl kanske inte nödvändigt en dag som denna.

Av H Sr - 1 juni 2008 14:54

Nej, nu var jag tvungen att flytta inomhus istället och parkera mig under takfläkten! Jisses vad hett det blir på altanen! M hade redan tröttnat, han ligger och halvsover på soffan *skratt*

Av H Sr - 1 juni 2008 14:50


Något av det bästa med den här tiden är alla fina blommor som blommar! Fullt med färgklickar här och var. Lila midsommarblomster, lupiner, syrener, smörblommor osv. Den här härligheten finns hemma på våran gräsmatta! ;)

Av H Sr - 1 juni 2008 14:45

Ny månad har vi ju idag också, tänk att det redan är juni!! Endast tre dagar kvar i skolan för grabbarna, plus själva skolavslutningen. Inte klokt.

Något jag inte hade en aning om är att det idag är "Mobilfria dagen". Visste ni det?


"Mobilfria Dagen är en temadag som hålls den 1 juni varje år sedan 2002 på initiativ av Mossenmarkska ljudfonden. Då uppmanas alla mobiltelefonägare att stänga av sina telefoner för att låta tystnaden råda. Uppmaningen ska bidraga till en ökad ljudmedvetenhet och aktsamhet om den gemensamma ljudmiljön och erbjuda en dag till ljudvila för såväl användare som ofrivilliga lyssnare."

(Wikipedia)


Nå, har ni haft mobilen avslagen idag eller har ni trotsat den Mobilfria dagen??

Av H Sr - 1 juni 2008 14:39

Här har halva dan gått och jag har inte ens satt på datorn förrän nu. Vi fick sova ovanligt länge imorse, H jr vaknade inte förrän vid halv 9-9 nån gång. Skönt! M jr var redan uppe, men han reder sig ju liksom själv.


Lång helgfrukost blev inledningen på ännu en lat dag i värmen. Vi passade på att åka över till Willys på f.m och bunkra lite mat, bäst att passa på innan kvicksilvret fick fnatt! ;)


Lite tvättat har det blivit och så har M fixat lite ute på altanen. Satt upp våra hänggungor (köpte en till idag på ÖB, bäst att ha tre så det inte blir nån avundsjuka!), rensat bort en massa grejer som stod i hörnet, la på duk och ställde lyktor på bordet m.m Blev riktigt mysigt.

Fast det är nästan i varmaste laget att sitta här just nu. Trots att man har parasollet uppe så blir det så otroligt varmt när man har plasttak på altanen. Emellanåt blir det så varmt att man istället väljer att gå in och sätta sig!


M jr fick främmande av sin klasskompis E, så de stack hem till honom. Tydligen så har de gjort iordning sin pool, så de skulle bada. Passar nog bra i den här värmen.

Annars har det varit väldigt lugnt och tyst hela helgen tycker jag. Folk orkar väl inte hålla på med någonting ute, klippa gräset osv.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards