Alla inlägg den 12 mars 2008

Av H Sr - 12 mars 2008 20:25

H kollar på Simpsons just nu, men när det är slut tänkte vi titta på en film:



Hoppas bara att det är en bra film, vi har haft så många bottennapp den sista tiden...

Av H Sr - 12 mars 2008 20:06

Ikväll hade varken M eller jag nån större lust att laga riktig, ordentlig mat. Så det fick bli köttfärssmörgåsar! Det brukar vi bara äta på helgerna annars, så det kändes riktigt festligt att äta så gott mitt i veckan :)


Nu när man suttit och kollat igenom alla dessa tusentals recept, så har jag fått lite idéer till maträtter framöver. Det blir sååå mycket lättare nu att leta på recept, när man bara har en enda pärm att leta i!

Av H Sr - 12 mars 2008 20:03

På lördag har H sin sista innebandymatch för säsongen, en bortamatch. I måndags var de bara 6 stycken på träningen. Nån hade gjort illa sig, nån var sjuk osv. Men det fanns också de som hade gett upp, alltså lagt av innan säsongen är slut. Det tycker jag är lite dåligt, taskigt mot lagkamraterna också. Ok att det känns tungt när man bara vunnit en enda match på hela säsongen, men man måste ju ändå kämpa på tills det är slut.


Eftersom de var så få på träningen i måndags var det tal om att kanske lämna walk-over på matchen på lördag, man kan ju inte vara hur få som helst. Men idag var det nån mer på träningen och så skulle de låna in spelare från laget under, så det blir match iallafall. Skulle nog känts lite snöpligt annars för de som verkligen vill spela!

Av H Sr - 12 mars 2008 19:59

H jr blir allt piggare, men är fortfarande ganska snorig. Hon har målat och pusslat här på kvällen, och så har hon duschat. Nu är det dags för välling. Det blev lite sent idag, men hon sov ju middag på e.m så det är nog ingen fara.


M jr ligger redan nerbäddad i sängen. Han har varit jättetrött och mosig hela e.m och kvällen. Har legat på soffan ända sen han kom hem, med ett kort avbrott för några tuggor kvällsmat. Ingen feber hade han ikväll, vilket jag blev lite förvånad över, han ser helt färdig ut! Huvudvärk har han fortfarande och alldeles genomförkyld. Så inte blir det någon skola för honom imorgon inte och inte heller någon avslutning på skidträningen, vilket han nog lider mest över!


Nu håller vi bara tummarna att vi andra klarar oss från feber och förkylning, vi har verkligen inte råd att vara hemma mer nu!!

Av H Sr - 12 mars 2008 19:55

Nu är jag äntligen färdig med mina recept!!! Från att ha haft sammanlagt 4 hyllor fulla med recept, tidningar m.m så har jag nu lyckats skära ner till vad som får plats i en pärm!! Jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt, för jag är nog i grund och botten en samlare....


Sorterade upp recepten lite snabbt i plastfickor och sen in i pärmen. Orkar inte hålla på med det där mer nu! Har röjt lite på de andra hyllorna med och sorterat, så nu ser det riktigt skapligt ut i skåpen! Jag har fortfarande en hög med papper kvar som jag inte hunnit/orkat sortera in ännu, men det får vara till en annan dag.


Inser att jag behöver lite mer förvaring, lådor, korgar och sånt. Få se om man kan komma iväg och införskaffa sånt nån dag framöver...

Av H Sr - 12 mars 2008 15:27

Nu kom H hem från skolan för andra gången idag. Imorse kom han hem strax före 9 och då trodde jag att han också blivit sjuk, men det visade sig att han "bara" glömt sina läxböcker hemma. De har en lång rast på morgonen, så han hann hem en vända som tur var.

Han satt med engelska och tyska igår kväll och det verkar gå riktigt bra nu, skönt! :)

Av H Sr - 12 mars 2008 15:25

Så, vad har jag fått gjort idag då? Hm, jag håller fortfarande på med alla dessa recept!! Jag har rensat ut nästan 3 stora kassar redan! Just nu håller jag på med den pärm med plastfickor jag haft och jag kan säga att 99% av alla recept åker i soporna nu!!

Har städat ur i de 3 köksskåp där vi har allt papper, kokböcker, målargrejer osv. Men sen blev jag så trött på att rensa, så jag tar mig en paus vid datorn. Det måste man väl få ha ibland? ;)

Av H Sr - 12 mars 2008 15:15

Igår när jag ringde till jobbet på e.m och talade om att jag skulle bli hemma även idag, så lät kollegan väldigt avig och nästan irriterad. Det enda hon sa var att hon skulle meddela att jag inte skulle komma. När jag frågade hur det var, fick jag nåt svar om att det inte var så bra eller nåt... underförstått, de hade det jobbigt nu när de var en mindre... Jag vet inte om det var så hon menade, men jag tog åt mig iallafall. Tänk att man ska behöva ha så dåligt samvete för att man är hemma med sjuka barn!! Även om hon tyckte att det var jobbigt, så behöver man väl inte visa det så tydligt??


Det har varit väldigt mycket nu med både magsjukor, ryggskott, feber och förkylningar, men vad ska man göra då?! Är barnen sjuka måste man ju vara hemma och vi turas faktiskt om. Skulle jag varit hemma allting själv skulle jag ha varit borta ännu mer från jobbet!

Man är ju inte direkt hemma för skojs skull, jag VET att det finns massor att göra på jobbet som ingen annan gör när jag är där och dessutom är det inte kul att förlora 1½ dags lön för varje dag man är hemma...


Var tvungen att ringa min kompis Åsa och få avreagera mig lite, och stöta och blöta hur det känns. Hon kan verkligen konsten att få en på andra tankar och få mig att känna att jag inte alls behöver ha dåligt samvete. Tack, Åsa!! :)



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards