Alla inlägg den 7 november 2007

Av H Sr - 7 november 2007 13:45


På tal om doftljus kan jag tala om att de jag köpte på IKEA, Isig, inte alls var så bra. Visst luktade de lite gott, men de brann slut jättefort!

Nej, nu ser jag verkligen fram emot mina Yankee Candle! Det stora har en brinntid på över 100 timmar :)

Av H Sr - 7 november 2007 13:31

Nej, nu tänker jag inte jobba mer idag!! Efter den långa dagen igår får det bli lite färre idag :)

Känns skönt att få ett par timmar för sig själv utan att göra nånting särskilt!


Snön dalar fortfarande ner. Det ser ut att ha blivit lite slirigt på gatan utanför. Få se om de kommer och plogar nånting eller om snön ska smälta bort av sig själv. De har blivit otroligt dåliga på att ploga här! Det händer att de inte kommer förrän sent på kvällen fast det snöat hela natten innan. Nån gång har de inte kommit förrän dagen efter... det är nästan så man skulle behöva snökedjor ibland fast man bor någorlunda centralt! Irriterande, vi betalar ju också skatt!!

Av H Sr - 7 november 2007 11:43

Jag kunde inte hålla mig! Efter att ha dragit ut på det och tvekat, så har jag nu beställt Yankee Candle-ljus från Amorina.se! Det blev en stor Housewarmer Jar med doften Christmas Eve och ett litet votivljus med doften Autumn Leaves. Kan ju inte vänta ända till jul för att få känna god doft! Längtar redan till de kommer....

Har du aldrig provat dessa ljus kan jag varmt rekommendera dem!! :)



Av H Sr - 7 november 2007 10:46

Ok, nu är det dags för en kaffepaus! Till det blir det två mjuka mackor (med det gulliga namnet Hjärtegott!) med kalkonpålägg - inte dumt alls :)


Kom att tänka på det här med det gröna nyckelhålet som en del livsmedel är märkta med. Tidigare har det ju betytt att livsmedlet har haft mer fibrer och mindre fett. Nu är tydligen märkningen bättre än så. Det visar också på ett lägre sockerinnehåll, mindre salt och bra fettkvalitet. Sen har man också tagit med fler olika livsmedelsgrupper och så har man ställt högre krav på färdigmaten.

Så visst kan man mer följa det gröna nyckelhålet nu när man går och handlar än tidigare! Mina Hjärtegott-smörgåsar har grönt nyckelhål. Jättegoda är de också! M jr:s favorit just nu...



Men hallå! Gröna nyckelHÅLET?! Själva hålet är ju vitt, inte grönt?! ;)

Av H Sr - 7 november 2007 09:43

Slog ett öga på vädret på tv:n, ser ut att fortsätta snöa idag. Hm... Just nu är det nollgradigt. Risken är att det bara blir slask och det vill jag INTE ha! Vill ha ett vitt vinterlandskap där snön hänger från träden och det är ett par grader kallt... Mysigt! :)

Av H Sr - 7 november 2007 08:53


Eftersom det var så synd om mig som fick sitta och vänta på ett försenat tåg igår, så passade jag på att köpa dessa tidningar som handlar om den bästa tiden på året - JULEN!!! :)

Har ännu inte öppnat nån av dem, var alldeles för trött på vägen hem. Har inte öppnat Amelia Jul ännu heller! Måste vara nytt rekord, annars brukar jag slänga mig över såna här tidningar! Men de här ska sparas till nån mysig kväll i soffan...

Jul
Av H Sr - 7 november 2007 08:50


Så här ser det ut utanför min dörr just nu... Man ser även spår efter H som nyss åkt iväg till skolan! :)

Av H Sr - 7 november 2007 08:44

Veckans tema är en/ett, alltså ental. Ja, vad är det man bara har ett av?! Jo, sitt liv! Det gäller att ta tillvara på det livet man har...


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards