Alla inlägg den 7 november 2007

Av H Sr - 7 november 2007 08:26

Ja, det måste man ju säga att det är idag, det är ju Grey's Anatomy på tv! Ser fram emot en lugn kväll i soffan under filten... längtar! :)

Av H Sr - 7 november 2007 07:55

Det här med viktminskandet och att hålla igen har verkligen legat nere. Jag har inte ens orkat tänka på det på sistone. Har sagt upp prenumerationen på Viktväktarnas interaktiva tjänster. Kändes helt meningslöst att betala 350 kr i månaden för nåt som jag ändå inte använder!

De är nog rädda om sina kunder, för jag fick ett mejl tillbaka med ett erbjudande om att betala bara 150 kr i månaden plus betala vanlig besöksavgift (100 kr) de ggr jag går på lektion. Men jag kände att jag är färdig med VV just nu, jag orkar inte ens tänka tanken att räkna points. Det är synd, för jag vet ju att det funkar!


Igår så var det ju en del intressanta föreläsningar och mycket gick ju ut på att man måste förändra sin livsstil, lägga om kosten och inte hålla på med en massa dieter. Det här vet jag ju redan! Men på något vis tog jag till mig det hela på ett annat vis igår och jag har nu kommit fram till att jag inte tänker räkna points eller följa något annat program. Jag tänker helt enkelt äta vanlig mat, men se till att jag håller rimliga portioner och välja magra produkter osv. Och framför allt måste jag försöka låta bli godis och kaffebröd! Motion skulle ju inte vara dumt heller... måste komma igång med mina promenader igen!


Men jag känner som så, att när man följer nåt program som Viktväktarna osv så är det så mycket som blir förbjudet (jag vet, man får äta allt, men man ska ändå hålla på att räkna osv) och jag tror att det är det som får mig att tröttna efter ett tag! Allt blir så fokuserat på mat, spara points osv. Det tar en himla tid också.

Jag tänker försöka äta väldigt nyttigt i veckorna och sen unna mig goda saker på framför allt lördagar. Det är ju så det måste funka i det långa loppet. Jag behöver inte hålla reda på några points eller väga och mäta mat hit och dit. Det måste vara enkelt!!


Känns skönt att jag kommit så här långt. Det är en lite underlig känsla, för det här är ju ingenting nytt, men ändå känns det nytt på nåt vis! Svårt att förklara, men man kanske har vaknat upp på nåt sätt?!

Nu gäller det ju bara att ta tag i det och försöka, men det får bli små förändringar i taget. Bara en sån sak som att använda fullkornsprodukter istället för vanliga. Även om jag gör det i mångt och mycket, så finns det fler förbättringar att göra.

Mitt intag av frukt och grönt har varit dåligt på sistone. Egentligen tycker jag ju att det är gott, men det har fått stå tillbaka för alla sötsaker. Vem är sugen på ett äpple när man kan ta en chokladkaka istället?!


Jag känner mig lite lättad när jag inser att ingenting behöver vara förbjudet, jag behöver inte spara point och äta mindre av nåt annat, bara för att unna mig nåt gott på helgen.

Lite ny energi och inspiration kommer så smått... :)

Av H Sr - 7 november 2007 07:22

Det snöar! Få se hur länge det ligger kvar den här gången...

Tar det lite lugnt den här morgonen. Skulle egentligen börjat 7, men jag är så trött. Känns i kroppen att det blev en lång dag igår! Ska bädda sängar och duscha, men sen lär man väl börja jobba.


H har sovmorgon idag. Eller ja, första lektionen finns till förfogande om man har nåt man behöver jobba ifatt eller jobba mer med, men han har sån tur så han fick sova lite längre!

Ikväll har han innebandy så då blir det ett par taxivändor! ;)


M jr gick aldrig på skidträningen igår, hade ont i örat. Vet inte hur allvarligt det var med det, men vi försöker vara försiktiga när det gäller örat, eftersom han har ett hål i det örat som inte läker. Har fått en ny tid till ÖNH-doktorn i början på december, få se vad hon säger då, om det blir operation snart eller ej.


De hade tagit kort på dagis igår, vilket vi HELT hade glömt bort!! Ingen fara på taket, H jr hade fått ok kläder på sig till dagis. Nu tycker ju inte jag att det spelar så stor roll, brukar inte klä upp dem till tänderna som en del gör, men visst är det kul om hon inte har röd tröja och orange byxor på kortet... (Lugn, hon har inga orange byxor! *skratt*)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards