Alla inlägg den 9 mars 2008

Av H Sr - 9 mars 2008 09:25

Regnar gör det denna gråa trista söndagmorgon. Kollade på SMHI:s sida nyss och det ser ut att bli regn ett par dagar framöver. Enda fördelen med det är att man inte behöver ha dåligt samvete om man inte kommer utanför dörren!


Idag ska jag försöka ta mig an H:s garderob. Den har nämligen varit knökfull med kläder och egentligen skulle vi nog ha behövt rensa ur den för länge sen, men ni vet hur det är... Nu blev det dock högaktuellt när t.o.m stången där alla galger hänger rasade ner... Så idag tänkte jag passa på att rensa bort allt sånt som jag VET att han inte kan ha. Resten får han prova imorgon när han kommer. Tar mig nog en runda i hans byrålådor också, för läget är nog detsamma i dem...


Skulle nog behöva gå igenom ALLA garderober och lådor här hemma, men jag börjar med hans. Men först vill H jr att jag ska måla hennes naglar, hon köpte ju så tjusigt glittrigt nagellack igår! :)

Av H Sr - 9 mars 2008 08:54


Jag hittade både stativ och objektiv igår! Eller ja, det blev två stativ och ett objektiv, men jag fick bara två saker med mig hem. Rörigt? Objektiven var försenade, så jag förhandsbokade ett, så det är betalt och klart, sen hör de av sig när det kommer in. Det skulle ta 1-2 veckor. Jag har sett på flera webshoppar att de varit slut, så jag var inte direkt förvånad. Har jag riktig tur så hinner det komma hem innan fredag, då jag ska med M jr till specialisttandläkaren igen. Skulle ju passa bra att hämta upp det då!


Två stativ blev det som sagt. Stod och velade ett tag, för jag visste inte riktigt vad jag ville ha, men jag pratade med en tjej där och hon försäkrade att tripoden jag köpte var ett bra stativ, trots att det var billigt. Vi får väl se... men jag kände också, att eftersom jag inte visste riktigt vad jag ville ha (är ju inte van att jobba med stativ), så köper jag hellre ett billigt nu och så ser man ju sen vad det är man saknar, tycker är viktigt osv. Sen köpte jag även en Gorillapod! Så nu kan man fota macro m.m. från alla vinklar och vrår! :)

Av H Sr - 9 mars 2008 08:50

Det där med H jr:s hals verkar vara lite bättre iallafall. Hon håller nog på att bli förkyld, för hon låter lite täppt idag. Igår kväll klagade hon flera gånger på ont i örat, men idag är allting bra. Jag hoppas verkligen att hon inte blir som M jr, som fick öroninflammation titt som tätt när han var mindre!

Av H Sr - 9 mars 2008 08:45

M har redan stuckit iväg på sin skidtränarkurs. De skulle börja kl.8:30 och hålla på till framåt fem, så vi får se när han dyker upp. Vi andra pajsar runt här på förmiddagen och sen kl.13 ska H jr på kalas. Kalaset M jr ska på börjar kl.17, så vi får se om M hinner hem innan, annars får han gå dit. Inga problem då kalaset ligger i en byggnad precis bredvid skolan.


Ska bli intressant att se hur H jr reagerar när vi väl kommer hem till hennes kompis M. Hon har aldrig varit där förut, så jag kan tänka mig att hon blir ganska blyg. I värsta fall får man väl stanna kvar, iallafall en stund, så hon tycker att det känns ok.

Förhoppningsvis är där fler tjejer från dagis, så att hon känner igen några fler. Fast å andra sidan brukar det kunna bli lite pinsamt och jobbigt att träffas utanför dagis sådär, det blir lite fel på nåt vis... Nåja, vi får se, det går säkert bra!


Jag sa att hon kan väl ha klänning på sig idag när hon ska på kalas, då ska man vara finklädd. Nja, vi får se hur det blir... Förut var hon otroligt förtjust i klänningar och ville klä upp sig, men det har blivit mycket svårare att få på henne sånt. Oftast vill hon ha byxor och tröja bara. Synd på alla klänningar som hänger i garderoben!! ;)

Av H Sr - 9 mars 2008 08:41

Det blev inte så mycket mer än Melodifestivalen för min del igår kväll, somnade strax därefter i soffan, sååå trött!! Höll t.o.m på att somna i bilen på väg hem från shoppingrundan igår och det brukar jag aldrig göra.

Vaknade till bara för att förflytta mig till sängen. Försökte läsa lite i boken, men när jag läst samma meningar flera ggr gav jag upp, jag bara somnade hela tiden.


En hel natts sömn har det blivit och sen vaknade jag vid halv 8 av att det var bråttom på toaletten - hade fått min mens. Värken var inte att leka med, men efter ett par Alvedon och en Voltaren börjar jag känna mig som människa igen! Tycker att det blivit värre och värre med åren, både blödningar och värken. Vet inte om det är åldern eller om det är efter att ha fött 3 barn.

Av H Sr - 9 mars 2008 08:39

Helt klart gick de två bästa låtarna vidare till Globen igår kväll. Jag riktigt njöt av att Nordman slog ut Carola!!! Inte bara för att låten var bättre, men också för att slippa se Carola ;)


Nu är det bara finalen kvar nästa lördag, men då jobbar jag kväll, så jag vet inte om jag hinner se just någonting. Spelar mig ingen större roll heller, men när man sett de flesta deltävlingarna så är det ju spännande att se slutet också.

Av H Sr - 9 mars 2008 08:37

HAHAHA, det bästa som hände igår var att Carola inte gick vidare från Andra chansen!!!! :)

Såg ni förresten minen på henne när resultatet lästes upp??

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards