Alla inlägg den 13 mars 2008

Av H Sr - 13 mars 2008 11:30

Jag har blivit utmanad av Åsa!


Väder utanför ditt fönster: Mulet, snöfall, +2 grader.

Lyssnar på just nu: Radion, vet inte vilken kanal...

I går gick du och la dig: Somnade först i soffan, men la mig i sängen vid 22:30 eller nåt.

Idag vaknade du : Först vid 06:30 eller nåt, men somnade om och gick upp vid 07:30.

Vad har du på dig: Vita pyjamasbyxor och en röd t-shirt. Riktiga myskläder!

Senaste som ringde dig: Personal från bemanningen.

Som du ringde: Min chef, igår.

Senaste som skickade dig sms: H.

Senaste som du skickade till: M.

Senaste vän du addade på Facebook: Är inte med där.

Som addade dig: -

Senaste person som mailade dig: Syster T i USA.

Sista hemsida du besökte/läste: Åsas blogg.

Ska/har gjort/göra idag: Har ätit frukost, bäddat, vattnat blommor, dammsugit, vikt tvätt, hjälpt barnen med vattenfärger och annat, plockat ur diskmaskinen, plockat i diskmaskinen, hämtat in posten. Ska hänga tvätt, fixa lunch, duscha, slappa, laga kvällsmat... se nåt avsnitt av OTH har jag tänkt. Sen vet jag inte.

Bra eller dålig dag idag: Nånstans mittemellan skulle jag vilja säga. En bra dag då jag fått lite gjort och det är en dag utan stress och annat, men eftersom barnen är sjuka och jag själv är så trött så blir det en halvdan dag.


Jag utmanar i min tur:

Grynisen

Breezie

Mia

Av H Sr - 13 mars 2008 11:25

Enda fördelen med att vara hemma med sjuka barn är ju att man kan få lite annat gjort medans de ligger i sängen, framför tv:n osv. Har hunnit med att dammsuga, vika tvätt, bädda och vattna blommorna här på morgonen. Väntar på att en maskin med tvätt ska bli färdig och när jag hängt den ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att börja med nån lunch. De här små har ingen större aptit, så det får bli nåt lätt och enkelt bara.

Men sen tänker jag bara ta det lugnt på e.m Känner mig så himla trött och slut, så det får bli lite soffslapp med barnen eller nåt efter lunch.

Av H Sr - 13 mars 2008 10:54

De ringde från bemanningen imorse och frågade om jag ville jobba imorgon. Jag är ju egentligen ledig då, eftersom jag ska jobba helgen. Hon tänkte väl ifall barnen är friska tills dess. Men jag sa nej. Dels tror jag inte att M jr är så pigg att han kan gå till skolan imorgon och är han någorlunda pigg, så ska vi till specialisttandläkaren för att reglera tandställningen. Det sa jag inte till henne, men det ska man väl inte behöva.


Sen tog det bara en timme eller nåt så ringde hon igen, då undrade hon om jag kunde gå en kvällstur imorgon och börja när M kommit hem... men jag sa faktiskt nej igen! Jag ska ju jobba i helgen. Och man är ju inte direkt ledig när man är hemma och tar hand om sjuka barn... och det förstod hon ju. Hoppas att det löser sig ändå, så man inte blir beordrad av chefen eller nåt...


Av H Sr - 13 mars 2008 10:52

Barnen är väldigt snoriga idag. H jr är ganska pigg ändå, så hon är nog på bättringsvägen. Sitter just nu och äter lite fil till mellanmål :)

M jr mår inte lika bra, han är trött och har fortfarande lite ont i huvudet. Det onda i halsen har iallafall släppt, men han är lika snorig han. Han har suttit och målat med vattenfärger, tillsammans med H jr, men sen gick han in och la sig på sängen igen.

Av H Sr - 13 mars 2008 10:49

Filmen igår kväll var sådär. Lite smårolig nån gång ibland, men ingen film som jag kommer att minnas nån längre tid och inte heller vill se igen... nu hoppas jag på att den andra filmen, "Monster", är betydligt bättre! 

Jag lyckades somna när det var en kvart kvar av filmen och vaknade till precis när den var slut, så jag kollade på slutet igen. Sen blev det sängen, var sååå trött! Samma imorse igen, känner mig helt urlakad. Vet inte om det är allt rensande som tar på krafterna. *skratt*

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards