Alla inlägg den 2 mars 2008

Av H Sr - 2 mars 2008 12:43

Imorgon är det dags för den vanliga rutinen igen, skolan börjar åter efter sportlovet. En vecka går ju så himla fort och det här lovet har ju inte varit någon höjdare för framför allt M jr! Han ser nog fram emot att få gå till skolan igen, men skönast är nog att få vara ute bland folk igen.


Själv jobbar jag måndag-torsdag den här veckan. Jobbar 7-13:30 imorgon, kväll på tisdag och sen långa dagar onsdag-torsdag. På tisdag ska jag dessutom följa med min grupp på deras planeringsdag, så då börjar jag redan 11:30 istället för 15:30, så det blir en lång dag. Men det känns nödvändigt att vara med och framför allt intressant! De har en del de behöver jobba med och lite åsikter har man ju såklart... ;)


För övrigt är det en vanlig normal vecka, inga speciella händelser. Inte planerade iallafall! Få se om det blir någon skidträning i veckan, vet inte alls hur det ser ut med snö uppe på skidstadion nu. M jr har ju inte kunnat åka på hela veckan, så vi har noll koll just nu.


Ser fram emot en ledig helg även nästa vecka. Få se om vi kan hitta på nåt kul då istället, eftersom det inte blev någonting nu på sportlovet. Om nu inte M ska jobba igen... hans chef åkte dock till Thailand igår, så jag vet inte hur det blir med övertid och sånt medans han är borta.

Av H Sr - 2 mars 2008 12:34

Har en jobbarkompis som åker Vasaloppet idag. Frivilligt! *skratt* Kul att se hur det går för henne, hon har iallafall avverkat halva loppet nu. Beundrar verkligen de som klarar sånt här!!

Av H Sr - 2 mars 2008 12:33

H masade sig upp ur sängen vid halv 11. Just nu sitter han med lillebror och spelar tv-spel. Få se hur länge de håller sams!

H jr springer omkring i morgonrocken fortfarande, mitt på dan! Spelar väl ingen större roll en sån här gråmulen, plaskig, snöig söndag (just nu snöar det ordentligt, även om det bara är små små flingor) i och för sig. Hon skulle dessutom behöva hoppa ner i badet idag.

Av H Sr - 2 mars 2008 12:28

Jaha, då får vi väl gratulera Jörgen Auckland till segern i Vasaloppet! Helt otroligt hur folk kan pressa sig igenom något sånt frivilligt... ;)

Själv har jag istället gjort iordning våffelsmet, för det är vad vi äter till lunch idag. Inspirationen tryter...


Av H Sr - 2 mars 2008 10:44

Var in på SMHI:s hemsida och det ser ut som att det ska bli några grader kallt de närmaste dagarna. Dessutom ser det ut som att det ska kunna bli lite snö imorgon. Känns ju nästan lite retligt nu när sportlovet är över...

Av H Sr - 2 mars 2008 09:54

Bästa bidraget ur gårdagens deltävling i Melodifestivalen!

Av H Sr - 2 mars 2008 09:43


Melodifestivalen var det ju igår kväll som sagt, den sista deltävlingen. Såklart satt vi bänkade med M jr som gillar såna här tillställningar. Hans favorit var Calaisa, så han var riktigt besviken när de inte gick vidare. Själv tyckte jag bäst om Charlotte Perrellis låt "Hero", den var riktigt bra!

Nordman är alltid bra, men det är ju inga schlagerlåtar direkt. Linda Bengtzing var också ganska bra. Nummer tre, låten hette "Pame" tror jag, var helt ok, men den gick inte ens vidare...

Vad hade ni för favorit?

Av H Sr - 2 mars 2008 09:41

Igår kväll vid middagen hade H ont i magen, så pass att han inte åt just någonting, vilket är väldigt ovanligt när det serveras tacos!! Istället gick han och la sig på soffan. Jag var helt säker på att han höll på att bli magsjuk, men än har han inte blivit dålig iallafall. Hoppas verkligen att han slipper, för han lider verkligen av det. Får ren panik när han mår illa och kräks, stackarn!

Det magonda försvann under kvällen, så jag vet inte riktigt vad det var för nåt. Han hade inte ätit nåt speciellt under dagen, inte ens lördagsgodis, så det kan ju inte vara orsaken iallafall...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards