Alla inlägg den 17 juli 2008

Av H Sr - 17 juli 2008 11:00

På måndag åker H till sin pappa igen. Då har han varit här i hela tre veckor! Tänk så fort det går jämt när han är här... Nu ska han vara hos sin pappa lika länge och de veckorna kommer säkert att kännas längre, ur den aspekten. Förhoppningsvis tittar han väl hit nån gång ändå under de veckorna...

Av H Sr - 17 juli 2008 10:58

Idag är det grått och mulet ute. Än så länge inget regn, så det får man väl vara tacksam för... +18 grader har vi, det är väl ungefär där det har legat större delen av sommaren.


Pratade med mamma igår kväll och vi sa just det, att det känns inte som att det är sommar. Det känns som att man bara går och väntar på att den ska komma igång. Det är ju ingen riktig värme. Inte så där så man kan sitta ute om kvällarna, bada osv.

Av H Sr - 17 juli 2008 10:52


På IKEA köpte vi bl.a två såna här Lack hyllor, som H jr ska ha på väggen ovanför sin säng. Där kan hon ha sina böcker, prydnadssaker m.m Än så länge så har hon ju inte samlat på sig några massor! ;)


Nya ben till våra madrasser blev det också, så nu ska de väl få komma upp från golvet igen. Vanliga enkla, träfärgade blev det, men det syns ju knappt när man har överkastet på.


Köpte även ett myggnät som H jr ska ha som sänghimmel ovanför sin säng. Ska köpa nåt band som man kan ha som omtag sen också. Funderar på att dekorera den med pärlor eller nåt, så den blir lite roligare än bara helt vit... några förslag?

Av H Sr - 17 juli 2008 10:35

Det blev en tripp till storstan igår. Lunch på MAX, en runda minigolf (gissa vem som vann?! *skratt*), lite shopping på IKEA och Toys 'r' Us, hämtade mina foton från Media Markt (beställde ju 1000 st när de hade erbjudande) m.m

Grillade på kvällen, lite tv-tittande och läsning. Överlag en trevlig dag :)


H jr gör ett tappert försök på golfbanan :)


Ovido - Quiz & Flashcards