Alla inlägg den 9 oktober 2007

Av H Sr - 9 oktober 2007 10:20

Ja, så låter det just nu i örat. Sitter i telefonkö till Telias support. Fick samma meddelande igen som igår, att Telia Säker Surf är avaktiverat. Blir tokig!! Måste höra....


Hoppsan, där gick det fort! En riktig spurtfinish :) Fick prata med en trevlig kille som efter diverse kontroller menade att allt ser ut att vara ok just nu och han trodde INTE att det hade med virus eller modemkapning att göra, utan isåfall något programfel. Om samma händer igen skulle jag höra av mig då. Fick t.o.m ett direktnummer! Hoppas jag slipper använda det.


Åter till arbetet....

Av H Sr - 9 oktober 2007 08:52

 



Tar en liten kafferast. Inget annat till kaffet än ett äpple idag ;) Duktig, duktig...

Jag beundrar dem som sitter på ett kontor hela dagarna och jobbar med papper, datorn osv. Det är ju jättejobbigt!! Såna här dagar när jag sitter med papper hela dagen blir jag helt slut i huvudet! (Mer slut än vanligt *skratt*!)

Tur att jag får ett litet avbrott framåt lunch i alla fall. Då ska jag bege mig till ett boende för att göra en måltidsobservation som det så tjusigt heter. Jag sätter mig helt enkelt i ett hörn och glor på personalen när de jobbar :) Meningen är att jag ska komma fram till vilka förbättringar man skulle kunna göra. Nackdelen är att även om jag kommer fram till förslag så gapar det tomt i kommunens penningpung... Känns lite meningslöst vissa dagar!

Av H Sr - 9 oktober 2007 06:49

Ännu en kall dag! Bara +1 ute! Det blev till att bylsa på barnen mössor och vantar. Förhoppningsvis värmer det ju upp lite frampå dan. M tog bilen och skjutsade M jr och H jr. Annars brukar han cykla och jag ha bilen, men idag börjar ju mitt nya liv, så då ska jag promenera ;)


Hittade en råttlort i skåpet nedanför diskbänken och genast kom paniken krypande uppför ryggraden! M försökte dock lugna mig med att den säkert hamnade där när han tömde soporna igår... jag hoppas att det stämmer!

Jag ska jobba hemma större delen av dagen idag hade jag tänkt, men vi får se hur det går. Om det blir alltför jobbigt så går jag till jobbet istället. Går ju inte att koncentrera sig om man samtidigt är på helspänn för minsta ljud!


Skidträning för M jr ikväll. Och i den här takten så är det väl snart snö... Han sa själv att de pratat om snö till helgen, men jag har inte sett nåt väder så jag vet inte om det stämmer. Eller om det är önsketänkande från hans sida :)

På fredag då M slutar lite tidigare ska vi försöka ta oss ut och kolla efter skidor. Kan ju ta ett tag eftersom det ska vara två par, pjäxor osv.


Nej, nu ska jag bara borsta tänderna och sen är det dags att hugga in på arbetet!



Ovido - Quiz & Flashcards