Alla inlägg den 17 oktober 2007

Av H Sr - 17 oktober 2007 16:23

Nejdå, det är inte alls på det planet som DU tror!!! *skratt*

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg... Har jobbat hela dan och är inte riktigt färdig än, men kände att jag behövde en liten paus mitt i allt räknande och skrivande! Känns i skallen att man ansträngt alla de små grå så febrilt så de glöder idag... ;)


Inte nog med att vi har fullt upp med en del av projektet som ska vara klart på måndag. Nu hade datorn på jobbet där vi har vårt kostprogram inlagt pajat!! Min kollega hade ringt till IT igår och påpekat detta, och fått ett löfte att en kille skulle komma efter lunch igår. Dök han upp då? Nej, inte vad nån såg. Om han inte var en osynlig kille som inte kunde fixa datorn då... Idag var han på sammanträde större delen av dagen, så jag fick inte tag på honom förrän framåt halv 4. Påpekade att det var bråttom och att han faktiskt lovat att komma igår! Han skulle skynda sig dit idag och hämta datorn... vem vet när vi får se den igen?! Har i alla fall mejlat en chef och förklarat situationen. Vad gör man?!


Ska strax åka tillbaka till jobbet igen och fixa lite pappersjobb har jag tänkt. Lika bra att köra på när man ändå är igång... Har ju ett par timmar att ta igen sen igår då huvudet sprängde.

Ovido - Quiz & Flashcards