Alla inlägg under november 2007

Av H Sr - 21 november 2007 08:17


Den här tavlan hittades bland sopsäckar på en gata i New York. Den heter "Tres Personajes" och är målad av en av Mexikos mest kända konstnärer, Rufino Tamayo. Den stals från en lagerlokal i Texas för 20 år sen och har nu alltså hittats i soporna.

Tja, vad säger man?! Jag hade nog också slängt den i soporna... *skratt*

Sån här "konst" tycker jag bara är såå ful! Ungefär som Picasso, bara en massa kludd! Hur kan sånt vara värt så mycket pengar?! Den här såldes på auktion för 6,5 miljoner kr!!! Otroligt....

Av H Sr - 21 november 2007 08:12

Nu har jag pratat med en sköterska på Vårdcentralen, men jag fick ingen läkartid. Hon tyckte jag skulle köpa Losec på Apoteket och prova ett par dagar, om det inte blir bättre om ett par dagar skulle jag höra av mig igen... Jaha. Får väl pallra mig iväg till Apoteket så fort de öppnar då. För det här står jag inte ut med, mår så jäkla illa, känns som jag ska spy!

Av H Sr - 21 november 2007 07:41

Att SAS inte är så bra som de har varit kan jag ju själv intyga efter missödet när jag skulle flyga till USA... Fördelen är väl att vi till slut INTE kom iväg, för vem vet vad som annars kunnat hända?!


En säkerhetsexpert säger nu att SAS brister i säkerheten och att det bara är en tidsfråga innan en allvarlig olycka inträffar. Samme expert menar att de inte vill erkänna sina fel och inte vill samarbeta med myndigheter. Han tar upp några exempel:

Till exempel genomförde SAS en flygning trots att kaptenen strax före start hade sett att bränsle rann ut från ena vingen. Vid ett annat tillfälle var 244 passagerares liv i fara när ett plan slog i stjärten i landningsbanan. Vid ett tredje tillfälle konstaterade piloterna att en syrebehållare var otät, men genomförde ändå flygningen.


För att inte tala om den usla servicen... att det ska ta en hel dag att boka om biljetter osv. Det var ingen höjdardag kan jag ju säga. Så hädanefter undviker jag SAS när möjligheten finns!

Av H Sr - 21 november 2007 07:37

God morgon! Idag ser det lite trist ut ute, mulet och grått, +0.5 grader. Blir ju så himla mörkt när snön försvinner!

M och barnen har farit iväg, förutom H som har sovmorgon till kl.9 idag, men det börjar bli dags för honom att gå upp...

Frukost har intagits för en liten stund sen och vips, så sitter illamåendet där igen... Sitter och väntar på att Vårdcentralen ska öppna vid 8, så jag kan beställa en tid till tant doktorn. Hoppas verkligen att jag kan få en tid till henne, tycker hon är bra, så jag har ingen lust att gå till nån annan. 

Ska annars jobba hemma med projektet idag. Lust och ork är inte på topp, men men... det är bara att bita ihop!

Av H Sr - 20 november 2007 22:23

Nu är äntligen kvällen över!! Har verkligen genomlidit mitt pass, med både huvudvärk (som blev värre och värre), magont och illamående, om vartannat. Med facit i hand hade det nog varit bättre att sjukskriva sig... Ska definitivt ringa till Vårdcentralen imorgon. Tyvärr är det väl så att det är svårt att få en snabb tid till min egen doktor...


Fick en elev med mig ikväll också, det var inget jag visste om innan. Men det var helt ok, en tjej något år yngre än mig själv och trevlig var hon, så det var kul med lite sällskap, även om jag kanske inte var nåt trevligt sällskap för henne, just ikväll i alla fall...


Ligger i sängen och läser lite bloggar, men det blir snart godnatt, för huvudet orkar inte så mycket mer! Kravel, kravel :(

Av H Sr - 20 november 2007 14:27

 


Nu kom H hem från skolan. Han hade haft en ok dag i skolan. Hade lånat ut sin cykel till några kompisar på rasten och när de kom tillbaka med den så var sadeln alldeles sned... Förhoppningsvis är det inget som är trasigt i alla fall.

Tyskaläxa till imorgon har han, de ska skriva några hälsningsfraser. Själv kan jag ingen tyska, så jag är inte till mycket hjälp! Fast han klarar sig bra själv.


Snart dags att bege sig till jobbet för kvällspasset. Helst skulle jag bara vilja stanna här hemma och krypa ner i sängen... ångrar lite att jag inte sjukskrev mig idag, men nu är det för sent. Får hoppas att magen inte krånglar för mycket!


Lika bra att inte vara hemma, det är ju inte billigt direkt... Apropå det, förra veckan var jag ju hemma med H jr som var sjuk. Anmälde vab via Internet för första gången (har anmält föräldrapenning många ggr på det sättet, men aldrig vab) och då begär man ju ersättning först när barnet är friskt, så det gjorde jag i fredags. Idag fick jag lapp om att pengarna kommer in på kontot imorgon! Snacka om snabbt!!

Av H Sr - 20 november 2007 13:31

Satte på tv:n medans jag åt min gourmetlunch (korv med bröd...) och kikade lite på "Våra bästa år". Vad höll de på med där då, mitt i allt jagande av mördare förstås, om inte att julpynta!! Nu börjar det verkligen bli jul överallt, vart man vänder sig är det nåt julaktigt! Men det gör absolut INGENTING! *skratt*

Jul
Av H Sr - 20 november 2007 12:50

Dåså, nu ligger ett par korvar på stekning. Brukar alltid köra med Den gröna slaktarnes wienerkorv, bara 3% fett och jättegoda! Men de senaste gångerna jag varit och handlat har jag inte hittat dem i affärerna. De kan väl inte ha slutat med dem???

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards