Alla inlägg under januari 2008

Av H Sr - 13 januari 2008 16:44

Så var vi då hemma efter skidtävlingen. M jr ångrade sig först när vi kom fram, då ville han inte alls vara med! Men när hans kompis H dök upp en stund senare så kändes det genast bättre och han bestämde sig för att starta trots allt. Han har verkligen nerverna utanpå när det är tävlingsdags!! Men det gick jättebra, även om det var hårt och isigt i spåren. Något resultat har inte kommit upp på hemsidan än, men det är ju inte det viktigaste. Han hade kul och det är huvudsaken!


H jr skulle ju också vara med, men när M jr började på att han inte skulle vara med osv. så skulle inte hon heller vara med.... Så vi lämnade walk-over! *skratt*

Få se om det blir av nästa gång, om inte storebrorsan leder in henne på fel spår! ;)


Efter loppet följde mamma med hem och fikade, henne har vi precis vinkat av. Nervös var hon för att köra hem i mörkret, rädd för att det ska vara halt. Men det är ju en vanesak! Har man inte kört bil på många, många år så tar det såklart tid att komma in i det igen.

Av H Sr - 13 januari 2008 12:24

Mamma ringde, hon kommer över för att titta på skidtävlingen i eftermiddag.

H har innebandymatch hemma på e.m., få se om jag hinner dit och kika en stund efter skidtävlingen sen. Det är inte lätt när man ska vara på flera ställen samtidigt!!

Av H Sr - 13 januari 2008 12:19

Idag är det alltså dags för deltävling ett i den lokala skidtävlingen. M har spenderat f.m med att valla M jr:s skidor, få se om han blir nöjd sen! ;)

Tycker det är så himla kul att se när de åker, det är riktig små barn med också. Få se om H jr kommer till start eller inte...


En klasskompis till M jr ska också vara med. Han är med och tränar skidor sporadiskt verkar det som, men han är väldigt tävlingsinriktad. Förra året berättade hans mamma att han hållt på och räknat hit och dit för att komma på hur han skulle kunna slå M jr...

Av H Sr - 13 januari 2008 11:43

Har ont i magen idag, det svider och bränner som ett band från ena sidan till den andra och så mår jag lite illa... har ju inte ätit Omeprazol på nån vecka nu, kanske börjar bli dags igen?! Obehagligt är det i alla fall.

Av H Sr - 13 januari 2008 11:41

Söndag morgon = sista dagen på den här ledigheten. Det går alldeles för fort...

Idag är det i alla fall fint väder, blå himmel och sol! Det är man ju inte direkt bortskämd med. Det är nollgradigt, men det ser ut att vara lite halt på vägen.


Sov längre än jag velat även idag. Jag får nog börja ställa klockan på mina lediga dagar! ;)

Men det är klart, jag får väl ge sjutton i att ligga och titta på Grey's Anatomy på kvällarna, så kanske jag somnar tidigare också! *skratt*

Av H Sr - 12 januari 2008 22:32

Sådär ja, då var både lördagsgodis och filmen slut... godiset var gott och filmen var bra! Jag har lagt upp fler Beck-filmer på "önskelistan" hos Lovefilm, så förhoppningsvis kommer det fler snart. Ska se till att posta de här filmerna imorgon f.m., så kanske kanske hinner det komma nya till på tisdag. Perfekt - tack Åsa! :)



Av H Sr - 12 januari 2008 18:30

Nog för att man sitter och önskar att vi skulle få en massa snö, men det finns ju vissa nackdelar med det också... ;)

Av H Sr - 12 januari 2008 18:24

Nu är magen full med tacos! Det är alltid lika gott, men man har en förmåga att stoppa i sig för mycket... tur att det är mycket grönsaker man får ner i magen i alla fall!


H jr och M jr har parkerat sig i vår säng och tittar på Bolibompa. De tycker det är sååå mysigt att kunna titta på tv därinne! Inte helt fel att slippa slåss om vad man ska se heller.

De verkar ganska trötta båda två, speciellt M jr. Men det blev ju sent igår kväll när han hade kompis här. Så det får bli läggdags relativt tidigt ikväll. Imorgon är det ju skidtävling, så då vill han nog ha lite krafter!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards