Alla inlägg under december 2007

Av H Sr - 15 december 2007 16:39

NK hade gjort jättefint i sina skyltfönster inför julen! H jr var fascinerad över alla fina dockor m.m :)






Det var lite svårt att fota skyltfönstren, det blänkte så fasligt från all belysning!

Jul
Av H Sr - 15 december 2007 16:37

Ute på stan var det himla fint med alla ljus! Måste säga att jag gillar de små klara ljusen bättre än de blå slingorna, men visst är det häftigt!






Jul
Av H Sr - 15 december 2007 16:33

Här kommer äntligen lite bilder från förra helgen, som ju spenderades i det ljusfyllda Göteborg! :)

På fredag kväll blev det ju ett besök på Nordstan, som också var fint julpyntat!






Såna här "bodar" fanns det en hel rad av inne på Nordstan. Vet inte om det är nåt de brukar ha eller om det var just till jul?!

Jul
Av H Sr - 15 december 2007 15:42

Hemma efter ännu en arbetsdag! Var väldigt pigg imorse faktiskt, vaknade t.o.m innan klockan ringde! Kanske beror på att jag somnade i soffan strax efter 21 igår kväll, så det hann bli många timmars sömn... ;)

M och H jr hämtade mig vid jobbet, sen åkte vi en sväng förbi ICA och handlade lite till middagen. Idag får det bli tacogratäng.


Medan vi var borta hade M:s chef ringt, så han ringde tillbaka. Ska jobba några timmar i helgen... valfritt NÄR, men det är 2-3 timmars jobb. M trodde inte att det skulle bli nåt eftersom chefen var borta igår och han inte hört nåt, men men... få se om han åker upp ikväll eller om han tar det imorgon bitti. Jag börjar jobba kl.14 imorgon, så då måste han ju vara hemma igen. Ska bli skönt att få vara lediga lite tillsammans under julveckan!


M jr har haft en kompis här på e.m., så han har hållt sig sysselsatt. Har städat lite på sitt rum också.

M och H jr hade varit över till grannkommunen på f.m och tittat efter julklapp bl.a till mig. Enligt M hade de inte hittat nåt... ;)


Kvällen blir nog lugn. MÅSTE försöka börja med julklapparna! Det är ju bara på kvällarna det går och imorgon + onsdag jobbar jag kväll. Nästa helg blir full med städning, fixa julskinkan m.m så jag vill inte ha så mycket kvar då.

Nej, det blir till att rota fram sax, papper, tejp och snören ikväll! Och etiketter förstås :)

Av H Sr - 14 december 2007 19:39

 


Idag när jag kom hem låg det en överraskning i postlådan - ett stort brev från USA. Det var släkten därborta som skickat en julklapp till mig! (som vanligt skämmer de bort mig!) :)

Förutom ett julkort och en julgransprydnad i form av Nebraska (glömde ta kort på den), så fick jag ett helt underbart halsband!! Ett guldhalsband med 4 månadsstenar på: min och alla 3 barnens. Mother's birthstone necklace hette det. Har aldrig sett nåt sånt tidigare, har ni??

Jag älskar att få såna personliga presenter - de betyder så mycket mer!


Smycket är av s k Black Hills gold, alltså guld som bryts i Black Hills i South Dakota (jag har t.o.m varit där i en gruva och tittat!) och är väldigt populärt over there. Hittade följande definition:

"A style of gold jewelry said to have first been created in the 1870's by a French goldsmith named Henri LeBeauold, who is said to have dreamed about the design after passing out from thirst and starvation. Black Hills gold jewelry depicts leaves, grape clusters and vines, and is made with a combination of green, rose, and yellow gold.

The jewelry must be manufactured in the Black Hills of South Dakota in order to be called Black Hills Gold Jewelry".


Här ett exempel på de typiska gröna, rosa och gula guldlöven. Just det här är inte mitt, men jag har både halsband och örhängen med just de här löven. Annorlunda och jättefina! Har ni sett sånt förut?




Jul
Av H Sr - 14 december 2007 19:34


När det nu inte ska bli nån snö till jul, så får man i alla fall vara tacksam för att det ändå är lite vitt ute - av frost! Det är himla vackert det med, med alla kristaller. Just nu är det -12 grader! Inte konstigt att det känns lite kyligt ;)



Av H Sr - 14 december 2007 19:29

Jag lyckades tydligen mota bort huvudvärken alldeles av mig självt, tog inte ens nån huvudvärkstablett! Lite mat, lite vila i soffan och ingen dator gjorde nog tricket för den här gången. Kände att det mest satt runt ögonen och pannan, så säkert blev det för mycket.


Har precis stoppat H jr i säng. Hon var verkligen trött ikväll, bad själv om välling redan när vi satt och tittade på julkalendern! Det är jobbigt med dagis :)

M jr och jag kikar lite på Ensam hemma 2 som går på tv just nu. Sen ska vi se På spåret. M har inte kommit hem från sitt pappabesök än. Han borde väl dyka upp snart...

Av H Sr - 14 december 2007 16:01

Eller inte... huvudvärk IGEN!!  Hade tänkt att komma ifatt med lite bloggande, mejl, m.m men nu blir det till att stänga av datorn och vila ögonen istället. Så himla tråkigt!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards