Alla inlägg under december 2007

Av H Sr - 17 december 2007 07:44


När M jr kommer hem från skolan idag ska vi bege oss till biblioteket. Vi har en hel hög med böcker som ska vara återlämnade idag. Sen kan jag med all säkerhet säga att det nog följer med en ny hög med böcker hem igen... ;)

Få se om vi kan hitta några mysiga julsagor att låna, det är ju alltid trevligt så här års!


Själv var jag likadan när jag var liten. Lånade MASSOR med böcker på biblioteket! Minns en gång när min farmor hade skjutsat mig dit. På vägen ut fick hon hjälpa mig att bära, för jag hade fullt med sprängfyllda kassar... Det konstiga är att man hann läsa alla böcker också!

Nuförtiden är det ytterst sällan som jag lånar böcker åt mig själv på biblioteket. Vill jag läsa en bok köper jag den oftast. Köper ofta pocket numera, vilket var helt otänkbart när jag var yngre, då ville jag ha "riktiga" böcker. Nu tycker jag mer att det är bekvämt och smidigt med pocket.


Brukar ni också låna böcker på bibliotek? Eller köper ni alla?

Av H Sr - 17 december 2007 07:35

Hade en lugn kväll på jobbet igår, så jag var fylld med energi för paketinslagning när jag kom hem! Fick en hel hög gjorda, men än återstår mer än hälften... tyckte dock att det var dags att ge sig när klockan var över tolv! Får fortsätta idag. Ikväll är det dubbelavsnitt av Cityakuten, så det är ju en bra ursäkt att sitta ner framför tv:n! Det blir ju två flugor i en smäll.


Idag är jag ledig. H jr och jag ska åka över till grannkommunen och handla mat har jag tänkt. Håller på för fullt med att skriva inköpslista. Den blir ju rätt lång så här års... julskinka, prinskorv, julkorv, potatis, julost m.m m.m

Jag har ingenting emot att handla mat, men däremot att ta reda på det sen, stoppa in det i alla skåp... nåja, det är skönt att ha skåpen fyllda också!





Jul
Av H Sr - 16 december 2007 15:53

Måste bara göra ett snabbt inlägg och fråga: Vilket är bäst, att klippa eller färga håret först??

Det börjar bli dags att färga håret igen och eftersom jag ska klippa mig på tisdag funderar jag om jag ska färga håret innan eller efter. Nån som vet??

Av H Sr - 16 december 2007 10:18

Ibland blir det bara för mycket! Det känns som att det inte finns nån gräns för vad man får skämta om och hur elak man får vara mot andra offentligt. Sånt blir inte kul!

Igår kväll till exempel. Tittade en stund på "Babben & Co" och där drar ju alltid Babben några skämt i inledningen. Igår skämtade hon om att en av deltagarna i "Bonde söker fru" inte haft sex med nån kvinna. Och då undrade hon VAD han haft sex med...

Det kanske är jag som är tråkig eller känslig, men sånt tycker inte jag är kul! Tycker ni??

Av H Sr - 16 december 2007 10:10

Ni som gör era bankärenden via nätet hos Swedbank - kolla verkligen att ni hamnar på rätt sida/adress! Tydligen är det några bedragare i farten, som kopierat Swedbanks inloggningssida. Så kolla att du har rätt adress innan du loggar in!

Av H Sr - 16 december 2007 10:05

Visst är det väl härligt att titta på en massa bilder av julpynt? På Aftonbladet kan man se folkets egna bilder som de skickat in! En del tar verkligen i!! ;)

Jul
Av H Sr - 16 december 2007 09:58

Skulle ju ringa och gratulera K igår på hennes födelsedag. Men när jag väl ringde så var det ingen hemma!! Antagligen är de ute och handlar julklappar eller nåt sånt. Men jag lämnade i alla fall ett meddelande på telefonsvararen, så hon vet att jag tänkt på henne.

Ringer igen vid jul och det är ju inte så långt dit! :)


Mejlade även och talade om att hon kan vänta sig ett paket till, med hennes present. Så hon inte funderar vem det är ifrån när det dyker upp! ;)

Fick ett mejl av henne häromdagen där hon skrev att hon skulle skicka en DVD från bröllopet tillsammans med korten från fotografen i nästa vecka, det blir ytterligare en julklapp från henne! Ibland känns det som att jag inte vet hur jag ska kunna återgälda all generositet från henne...

Av H Sr - 16 december 2007 09:57

På något vis så lyckades jag till slut att bränna av de foton jag skulle - ÄNTLIGEN!!! Vet inte riktigt vad jag gjorde, men det funkade ju i alla fall!

Det är verkligen irriterande med datorer när de inte gör som man vill! ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards