Alla inlägg under oktober 2007

Av H Sr - 25 oktober 2007 09:17


Just det, är det nån som kan hitta min motivation? Den verkar ha försvunnit på ett eller annat vis. Blivit kidnappad eller stulen... vet inte hur. Den betyder så himla mycket för mig! Snälla, du som har tagit den - lämna tillbaka den!

Den som kan lämna tips om var den befinner sig kan räkna med en belöning! ;)

Av H Sr - 25 oktober 2007 09:01


Eller hur??! ;)

Av H Sr - 25 oktober 2007 08:11

Fick sova ända till kl.07:20 imorse, inte illa! H jr vaknade inatt och behövde kissa, det är nog inte så långt borta tills hon är torr om nätterna också. Men vi är inte där än, så idag måste vi åka och handla blöjor m.m hon och jag.


Kallt är det! -5 grader. Blir säkert skönare fram på dagen, men H tog sin nya vinterjacka i alla fall och det behövdes nog! Tveksamt om han har den på sig när han kommer hem, det har han sällan. Han säger alltid att det är så varmt, fast det inte ens är +10 grader ute... antingen är det bara nåt han kör med eller så är han otroligt varmblodig!


Jag har redan intagit min frukost med kaffe och 2 knäckebrödmackor, samt fil och flingor. Morgonen är aldrig nåt problem...

H jr drack sin välling i soffan medans hon tittade på favoritprogrammet Dora. Nu sitter hon och äter lite frukost också :) Delikatessbröd är väldigt populärt!


Av H Sr - 24 oktober 2007 22:55

Barnen snusar och sover i sina sängar, M snusar och sover i soffan! *skratt* Ska dock inte säga så mycket, somnade också i soffan efter Grey's Anatomy och vaknade för en liten stund sen.

Ska borsta tänderna och hoppa i säng. Tänk vad det är skönt att krypa ner i sängen och veta att man ska få sova! Vilken härlig känsla det är! :)

Av H Sr - 24 oktober 2007 22:51


Eftersom vi nu har bokat en hotellweekend längre fram, så blir vi då hemma i helgen och firar M. Ska beställa smörgåstårta som vi kan bjuda på. Enkelt och gott, så slipper man stå vid spisen i flera timmar! Lite drickbart till det och sen ska jag väl bara komma på nåt att servera efteråt, till kaffet.

Bjuda på vanlig tårta blir ju lite tårta på tårta (ha!), så det får bli nåt annat... Nån som har nåt bra förslag??

Av H Sr - 24 oktober 2007 22:46


Åååå, Grey's Anatomy är bara för bra!!! Hur ska det gå med Izzie och George?! Hon är definitivt fast tror jag! Kanske bara en tidsfråga innan han dumpar Callie??

Och jag som jobbar kväll nästa onsdag.... Det får bli en tjuvkikning igen! ;)

Av H Sr - 24 oktober 2007 20:51

H och M jr gillar att spela tv-spel. De har både Playstation 1 och 2. Sen har de ju såna här små bärbara också. Tycker att de har en hel del spel till, framför allt till Playstation. Men det är INGENTING jämfört med det här!!! Jisses...

Hoppas de inte får syn på det här och får några idéer... ;)

Av H Sr - 24 oktober 2007 20:07

Mysmasken tipsade om en rolig grej på sin blogg. På StumbleUpon kan man kryssa i en massa ämnesområden som man är intresserad av. Sen installeras en ikon i webläsaren och varje gång man trycker på den slumpas en hemsida inom ett av dessa områden fram. Ett kul sätt att hitta till nya och annorlunda sidor!

Jag fick bl.a. upp den här bilden:



Har också fått upp en sida med en satellitbild av jorden där man kunde se var solen sken just nu, några roliga spel m.m Testa, det var riktigt kul! :)

Ovido - Quiz & Flashcards