Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 29 februari 2008 14:14

Lite snö hade vi fått över natten, hur var det hos er? Det ligger kvar lite, lite på gräsmattor och så, men annars har det mesta smält bort under dagen. Solen har varit framme och återigen förstört vinterkänslan! *skratt*

Börjar väl så smått inse att det inte blir bättre än så här... tyvärr!

Av H Sr - 29 februari 2008 13:57

Det är ju skottdagen idag, dagen då alla ogifta tjejer får fria. Vilken tur att man redan är gift! *skratt*


Hittade följande om skottdagen på Wikipedia:

"Skottdagen infaller den 29 februari vart fjärde år. Det är den extra dag i februari som infaller varje skottår. Fram till 1996 inföll skottdagen den 24 februari. Anledningen till att det kallas skottår kan bero på att man har skjutit in en dag för att dagarna på året ska passa in.

Anledningen till att skottdagen ligger i slutet av februari snarare än vid slutet av året, är att den gamla Romerska kalendern, som användes av romarna innan Julius Caesar introducerade den Julianska kalendern år 46 f.Kr., började med månaden mars. Skottdagen placerades alltså i anslutning till deras (tidigare) nyår.


Inom EU bestämde man i slutet av 1990-talet att ändra den tidigare placeringen av skottdagen och istället låta 29 februari vara officiell skottdag med början år 2000. Även den Romersk-katolska kyrkan räknar numera 29 februari som skottdag."

Av H Sr - 29 februari 2008 13:50

M jr var vaken före mig imorse, så han måste ha gått upp redan vid 6 eller så. Han har spenderat dagen med att läsa, se på tv och spela. De var ju själva hemma idag, han och H, för jag jobbade ju så kort dag.

Vad har H gjort då? Jo, han har sovit! Han låg fortfarande kvar i sängen när H jr och jag kom hem vid 12:40!! Herregud... Snacka om att vända på dygnet! Det värsta är att nu blir det sent ikväll igen osv, så det blir inte lätt att komma upp på måndag morgon.

Av H Sr - 29 februari 2008 13:47

M jr mår mycket bättre igen, han är precis som vanligt tycker jag, så nu hoppas jag att han får hålla sig frisk ett tag! Det var då inga fel på aptiten nu när jag kom hem och fixade lunch. Han och H åt mos och fiskbullar. Själv tog jag en korv istället, för jag kan inte alls med fiskbullar. H jr hade ätit pannkakor till lunch på dagis.


Det börjar bli lite tomt i skåpen här hemma, så vi skulle verkligen behöva handla. Hade tänkt att vi kunde fixa det imorgon, men nu får det bli idag istället, när M kommer hem från jobbet. Själv har jag börjat på en inköpslista. Borde väl fundera ut vad vi ska äta i helgen, men jag känner mig inte ett dugg inspirerad. Bara trött.

Av H Sr - 29 februari 2008 13:44

Äntligen fredag eftermiddag och en ledig helg framför oss, hela familjen!! Trodde jag ja... M ringde till mig på jobbet idag och frågade om det var ok om han jobbar imorgon också. Tja, vad säger man?! Nu har det ju blivit mycket vab och så på sista tiden, så pengarna sitter ju inte i vägen precis.


Så imorgon jobbar han, men på söndag hoppas jag att vi kan vara lediga tillsammans allihop iallafall. Inte för att vi hade nåt särskilt för oss, men efter alla sjukdomar m.m så är det skönt att bara vara lediga ihop.

Av H Sr - 28 februari 2008 21:00


En ny film på väg till vår brevlåda - "Kollopapporna". Verkar vara en lagom film att se tillsammans med barnen. Vi har fortfarande inte sett filmen om mordet på John Lennon, men det kanske kan bli av i helgen.

Av H Sr - 28 februari 2008 19:17

Mycket rester hade vi kvar i kylen, så barnen fick dela på det som fanns. M och jag var inte så hungriga, så vi tar nog några smörgåsar eller nåt lite senare. Han stack ut på en löprunda, så det blir väl lite kvällsfika när han kommer hem.

Vet inte om det är nåt att se på tv ikväll, men själv tänkte jag se senaste avsnittet av "One Tree Hill", som jag hittills inte hunnit med pga de dataproblem vi haft.

Av H Sr - 28 februari 2008 16:53

M hade somnat på soffan igår kväll. Vid 2-tiden inatt vaknade han av att H jr stod bredvid och frågade efter välling! Som tur är nöjde hon sig med att lägga sig i sängen igen, när M gick runt och släckte överallt och kröp ner i sin säng. Antagligen hade hon vaknat och sett att pappa var borta, och då trodde hon väl att han gått upp för att gå till jobbet eller nåt! ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards