Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 19 februari 2008 11:40


Jag frågade M om det var någon bok som han ville passa på att köpa på bokrean i år, han hade bläddrat lite i katalogen. Och jo, han hade hittat en som han gärna ville ha! En bok om Volkswagen.... *skratt* Alla har vi olika smak!!

Av H Sr - 19 februari 2008 09:36

 


Tekakor hade vi hemma idag, det var länge sen vi hade, men det är himla gott! Annars är nog favoritbrödet just nu "Gott och Gräddat". Plus att jag alltid äter Wasa Sport till frukost, med lättost på.

Vilket är ditt favoritbröd? Föredrar du mjukt eller hårt?

Av H Sr - 19 februari 2008 09:33

Och dagen den bara flyter på... Har masat mig ur sängen för att ta mig en macka eller två. Det är nackdelen med att bara vara hemma, man blir såå hungrig och sugen hela tiden! Farligt, farligt...


Är nu inne på sista avsnittet på andra säsongen av "South of nowhere". Det går ju ganska fort att titta eftersom det bara är halvtimmeslånga avsnitt. Tror att det finns en tredje säsong att kika på också, sen lär man väl hitta sig ännu en serie... man blir verkligen bortskämd av att titta så här, man vill ju se alla avsnitt på en gång! ;)

Av H Sr - 19 februari 2008 07:36

Jaha, nån gång under natten vaknade jag av att det gjorde så himla ont i bröstet - nu har det hakat upp sig även runt bröstbenet, vilket gör att hela bröstkorgen nu är stel... hm, jag som trodde att jag skulle vakna upp och vara bättre idag!


Så det blir ytterligare en dag i liggandes/sittandes med bok, dator och tv. Visst, en stund kan det ju vara skönt, men inte dag ut och dag in. Dessutom får jag så himla dåligt samvete när jag ser allt som behöver göras här hemma, men som M måste ta tag i helt själv, trots att han jobbar hela dagen... usch ja, men det är ju bara tillfälligt som tur är!


Vaknade redan en stund före 7 idag, mina kära barn var inte direkt tysta, men det är ok. Jag ligger ju ändå bara och vilar hela dan!

M jr har skidträning ikväll, annars har vi inget särskilt på programmet. Få se om jag kanske tittar på "Tideland", den andra filmen vi fick hem från Lovefilm.

Av H Sr - 18 februari 2008 20:10

Det är ju snart dags för årets bokrea som sagt och jag tänkte försöka hitta några böcker till mig själv i år. De senaste åren har det mest blivit barnböcker, vilket ju inte är fy skam i och för sig, men det är ju inget man kryper ner i sängen med precis!

Har ni några tips på bra böcker till mig? Visst, man kan bläddra igenom katalogerna och läsa om böckerna, men de korta texterna säger inte så mycket egentligen. Tänkte därför höra om ni har sett några godbitar att tipsa om ?

Av H Sr - 18 februari 2008 20:03

Det märks att H jr tycker att samlingen på dagis är rolig och att hon verkligen hänger med på vad de pratar om då. Idag berättade hon precis vilka barn och fröknar som var lediga, vilka som var sjuka osv. Sen sjöng hon lite av en sång som de sjungit på samlingen, vilket hon verkligen gillar! :)

Av H Sr - 18 februari 2008 19:59


Den här boken läser jag just nu, Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor". Jag köpte den när jag skulle flyga till USA och läste bara några sidor i den då, och sen har jag inte riktigt kommit in i boken. Men nu har jag alltså börjat om från början igen och nu har jag läst ungefär halva boken. Visst är den bra, men jag hade nog högre förväntningar eftersom alla tycker att de är så himla bra... Fast det blir väl kanske mer spännande längre fram i boken?! 

Funderar på att köpa del två och del tre på bokrean...

Av H Sr - 18 februari 2008 19:54

Eftermiddagen har spenderats med att se färdigt hela första säsongen av "South of nowhere". M och H jr kom hem vid halv fem och sen blev det middag, bestående av mos och fläskkotletter. Gott :)


H jr har kommit i säng och sover nog redan. M jr har precis lagt sig han med, men han brukar läsa en stund innan det är dags att släcka. Först skulle han läsa sin läsläxa och sen blir det valfritt ;)

M är precis på väg ut på en löprunda.


Själv tänkte jag börja på andra säsongen av serien, då det inte var så mycket att se på tv just nu.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards