Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 15 februari 2008 10:53

Hur gick det på Alla hjärtans dag igår, fick ni några röda rosor eller fina presenter? Jag fixade ingenting i år, inte ens varsitt kort till barnen... tror inte att de bryr sig så mycket i det, men lite dåligt samvete fick jag för att jag inte ansträngt mig!


Dock hade M jr med sig en present till hela familjen som han gjort på fritids, två röda tvålar (en i hjärtformat) inslaget i tjusigt paket och tillhörande kort - så gulligt! :)

Han är väldigt noga med att fira saker och ting, tycker om att ge bort presenter och tycker att man ska uppmärksamma olika såna här dagar.


När jag sen skulle lägga mig fick jag en överraskning, eller rättare sagt två! M hade lagt två små chokladaskar under min kudde - en med chokladhjärtan (Aladdin) och en liten ask som det stod I love you på. Det var helt oväntat, så det är klart man blev glad! Choklad tackar man ju heller aldrig nej till ;)


Vi fikade lite allihop på kvällen, så lite lagom mys blev det i alla fall.

Av H Sr - 15 februari 2008 10:52

Två nya filmer på väg hem till oss, "Tideland" och "En lysande jul". Hoppas det är något att se...



Av H Sr - 15 februari 2008 10:44

Fint väder är det idag, om än lite kallt. Hade tänkt gå ut med H jr under dagen, men de planerna är totalt grusade. Nu blir det M som får fixa allt istället och det går ju lika bra det.

Han och H jr är precis på väg till grannkommunen för att handla och ev. hälsa på svärfar. Jag har fått hjälp att installera mig i sängen, efter toalettbesök, med dator, telefon, vatten m.m så jag klarar mig tills de kommer hem igen. :) 

Enda fördelen med att inte kunna göra något är att man kan passa på att se några avsnitt till av "Gossip Girl"! ;)

Av H Sr - 15 februari 2008 10:02

Hade tänkt skriva ett inlägg redan imorse när pojkarna gått till skolan och H jr skulle ligga i min säng och kika på tv, men så blev det inte. När jag fixat välling och installerat henne framför tv:n tänkte jag att jag skulle bädda hennes säng först, tog upp täcket och skulle skaka det lite. PANG, sa det i ryggen och ryggskottet var ett faktum!!


Jaha, vad gör jag nu?! Stod på knä bredvid hennes säng och kom ingenstans. Lyckades till slut ta mig upp i min säng som står bredvid. H jr fick uppdraget att hämta min mobil ur min jackficka. Så lyckades jag få tag på M, som fick komma hem från jobbet. Vad gör man?!


Har lyckats tagit mig på toaletten en gång efter att ha stoppat i mig lite värktabletter, men så fort jag ändrar ställning gör det bara sååå ont!!

Tur i oturen att jag är ledig över helgen, även om det inte är kul att vara rätt orörlig när man nu väl är ledig...


Har haft ryggskott några ggr tidigare, men det var länge sen nu. Har haft både nertill i svanken och som nu, i bröstryggen. Besvärligt är ordet, men jag hoppas att det inte ska ta många dagar innan det blir bra.

Annars törs man ju knappt ringa till chefen på måndag, ryggskott verkar smitta i vår arbetsgrupp! En kollega är hemma hela denna vecka och före jul var det två andra sköterskor som hade ryggskott (eller var det t.o.m tre?! Minns inte riktigt.)!

Av H Sr - 13 februari 2008 23:01

Trött i fötterna och benen efter dagen och kvällen. Har inte suttit många minuter idag och det känns!

Kom hem vid 22 och nu sitter man här hur pigg som helst... måste försöka komma i säng dock, klockan ringer ju imorgon bitti oavsett om jag sovit eller ej!


M jr ringde mig på jobbet, han sov när jag åkte (H var också hemma) och när han vaknade var han inte alls pigg, trodde själv att han hade feber. Då känns det bra jäkligt att sitta på jobbet!

Men han la sig och vilade igen, så fick M ta tempen på honom när han kom hem. Ingen feber! Antagligen var han bara så slut efter skiddagen!!

Ont i halsen hade han dock fortfarande, så vi får se hur det är med det imorgon.


H har haft ont i magen ikväll. Jag hoppas att det inte är nån magsjuka på gång!! En kollega hade gått hem idag för att hon kände sig dålig i magen. Jag träffade henne igår e.m., så jag hoppas att jag inte blivit smittad av nån magsjuka...


Nej, nu är det ledigt på toaletten, så nu ska gaddarna få sig en putsning, urinblåsan ska få bli tom och sen ska sängen få ett besök. Godnatt! :)

Av H Sr - 13 februari 2008 15:06

Igår kväll bestämde jag mig till slut för hur jag ska göra med ledighet i sommar. Jag tar föräldraledigt vecka 27-28, sen söker jag semester v.29-33 Få se om jag blir beviljad vecka 33, det är ju utanför semesterperioden, så det är ju inte säkert. Inte hela världen om jag måste jobba då i och för sig, men jag tänkte att det kunde vara skönt att vara ledig fram till skolan börjar (den startar måndag v.34) Nu blir barnen lediga 6 eller 7 veckor i alla fall och det är ju inte så dåligt ändå.

Vi har ju aldrig någon mormor/farmor osv som hjälper till med barnpassning eller hämta/lämna, så jag tycker att vi får ihop det bra ändå om de får vara lediga så länge.


Av H Sr - 13 februari 2008 15:03

Strax dags att gå till jobbet. Ser aldrig fram emot att jobba på kvällen, men det är ändå ganska skönt att inte börja förrän halv 4. Sen kommer ju bekymret att sluta sent ikväll och börja kl.7 imorgon bitti. Sömnen brukar inte bli den bästa däremellan...


Imorgon slutar jag halv 3, men det blir bara till att hämta barn på fritids/dagis och sen tillbaka till jobbet kl.16, för då har vi ett möte med våran MAS (betyder medicinskt ansvarig sjuksköterska, nåt som alla kommuner har, den som har övergripande ansvar) som det känns lite viktigt att gå på. Men SEN, då är jag ledig i tre hela dagar!! :)

Av H Sr - 13 februari 2008 13:57

M jr har kommit ut ur duschen. Säger att han har ännu mer ont i halsen nu. Usch då!

Nu är det min tur att hoppa in att tvaga mig lite, sen ska jag hänga lite tvätt. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards