Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 5 februari 2008 20:02

Igår när vi var upp till skidstadion så blev H jr alldeles förtvivlad när M jr satte på sig skidorna och stack iväg! "Han har ju ingen nummerlapp" skrek hon... *skratt*

Hon var helt inne på att det var tävling igen! Inte en kotte fanns på hela området, bara vi. Barn är verkligen härliga! :)

Av H Sr - 5 februari 2008 18:39


Idag kan man ju nästan tro att det är min dag - fettis-dagen! ;) Men nej, det är väl semlorna man syftar på i det här fallet. Själv är jag inte sådär överförtjust i semlor, men en per år brukar jag äta, bara för traditionens skull (och de ska ätas som de är!).


Vi köpte semlor i köket på jobbet, jag och ett par kollegor, som vi åt efter lunch. Det fanns bara semlor kvar som var gjorda till diabetiker och visst, de var ok, men det var ju inte samma smak utan riktig mandelmassa....


Sen ringde jag till konditoriet och beställde semlor, som H jr och jag hämtade efter tandläkarbesöket. Jag har aldrig beställt förut, men nån gång när vi skulle handla har det varit slut, så jag tog det säkra före det osäkra. M jr ville så gärna ha en semla, så jag ville vara säker på att det blev så!

Jag köpte dock bara 3. En har H jr petat lite i efter maten och de två andra är till M och M jr, som de kan kalasa på efter skidträningen. För min del får det räcka med den jag åt på jobbet. Sååå gott är det inte!


Gillar ni semlor? Hur många brukar ni hinna äta under säsongen? Hur äter ni dem, naturella eller med varm mjölk?

Av H Sr - 5 februari 2008 18:35

Tandläkarbesök för H jr idag, hennes första förutom det där besöket man gör när de är små. Det gick väl sådär. Hon satt i mitt knä och vi åkte upp och ner i stolen, pratade med tandläkaren m.m Men titta i munnen fick tandläkaren INTE göra! Näpp, där gick liksom gränsen! *skratt*


Ingen fara på taket över det, hon har ju inga bekymmer med sina tänder, så vi bestämde att hon ska komma tillbaka när hon fyller 4, så kanske de får räkna tänderna då! ;)

I normala fall kallar de tydligen med 1½ års mellanrum om det inte är några bekymmer, men hon ville väl inte vänta riktigt så länge då hon inte fick titta i munnen idag.


Duktig var hon ändå H jr och som belöning för det fick hon välja en sak ur tandläkarens fina låda! Men oj, det är ju jättesvårt att välja, det fanns sååå många fina saker! Hårspännen, ringar, pennor, suddgummin m.m Först riktade hon in sig på en ring, men när tandläkaren visat en 5-6 st så bestämde sig H jr för ett hårspänne istället, eller nej, ett suddgummi vill jag ha.... nej, en tatuering får det bli!! *skratt*

Av H Sr - 5 februari 2008 18:30

Oj, vad jag är trött!! Helt slut i kroppen! Skönt att man inte har nåt inplanerat nu på kvällen. Känns som att det kanske, kanske kan komma lite huvudvärk krypande, men jag hoppas att kvällens vila råder bot på det :)


Har jobbat 8-15:30 idag och det var fullt upp hela dagen. Behandlingskonferens med doktorn, såromläggning, vårdplanering m.m Det blev ingen dötid precis!


Hämtade sen upp barnen, skjutsade hem M jr och for sen vidare till tandläkaren med H jr. In på ICA för lite inköp och posta några brev, tripp till konditoriet för att hämta upp semlor jag beställt, hem och äta middag, dammsuga, hänga tvätt och NU sitter jag här i soffan och pustar, medan H jr tittar på Bolibompa! ;)

M har följt med M jr på skidträningen, så de blir borta en timme till i alla fall. M jr har börjat duscha där efter träningen, han tycker det är så skönt att ha det gjort när han kommer hem.

Av H Sr - 5 februari 2008 07:25

Snart dags att bege sig till jobbet. Väntar bara på att M jr ska komma ut från toaletten, så jag kan göra mig klar ;)

Känner mig någorlunda utvilad idag. Ska bli skönt när eftermiddagen med alla aktiviteter är över!


-1 grad ute just nu, men det märks att det varit nollgradigt under natten. Snön försvinner i rasande takt. Tur att det ska komma mera! :)

Hoppas ni får en bra dag!

Av H Sr - 4 februari 2008 22:24

Såg inte så mycket av "Om ett hjärta", M satt och tittade på "Simon & Tomas" när jag kom in till tv:n och då hade jag inte hjärta att be honom slå om! ;)

Såg slutet i alla fall och sen kikade jag lite på "Cityakuten", men sen somnade jag! Så var det med den kvällen... ska krypa i säng nu, så jag är pigg och fräsch när jag ska upp och jobba imorgon! :)

Av H Sr - 4 februari 2008 20:30

Nej, nu ska jag gå och kika på "Om ett hjärta". Del två!

Av H Sr - 4 februari 2008 20:25

Sådär, då är de små i säng. H jr har snarkat ett tag nu, men M jr har precis släckt lampan. Han ville att M skulle läsa en bok för honom, det är inte ofta det händer nuförtiden! Annars brukar han mest läsa själv.


H jr har också börjat vilja ha godnattsaga innan hon ska sova, det är mysigt! Ikväll var det jag som läste för henne och det blev en bok som heter "Sov gott", passande eller hur? ;)

Nu är hon verkligen inne i ett sånt där bokstim igen, det ska läsas och läsas, helst flera böcker på raken. Hon hade en sån period före jul också, men sen har det varit lite lugnare. Men nu så, är hon igång igen! :)


Själv är jag hemskt dålig på att läsa böcker numera. Jag är en riktig periodare, men nu var det länge sen jag var inne i en sån period. Jag har fortfarande inte börjat om på Stieg Larssons första bok... den köpte jag ju lagom till flygresan över Atlanten i september, men det blev ju inte så mycket läst då. Måste ta tag i det där igen! För det är himla mysigt att lägga sig i sängen på kvällen med en sådär bra bok som bara ligger och väntar på att man ska fortsätta...


Läser ni mycket? Vad var det senaste du läste?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards