Alla inlägg under augusti 2008

Av H Sr - 12 augusti 2008 18:43

Mår inte så bra. Kallsvettig, kramp i ryggen... ska försöka tänka på annat ett tag och peta i mig lite mat, få se om det blir bättre.

Av H Sr - 12 augusti 2008 17:22

Ska väl snart börja med maten. La fram kycklingfiléer att tina, men jag har egentligen ingen aning om vad jag ska göra med dem!! Jag MÅSTE verkligen komma igång med att göra veckomatsedel, det underlättar ju betydligt, speciellt nu när man jobbar. Och när man ska handla.


Slänger nog in dem i ugnen bara, med lite smör. Får göra nån sås eller röra till också. Övriga kan få lite ris till om de behagar, men det funkar ju inte om man äter enligt lchf. Inte för att jag var särskilt sugen på ris heller...


Idag har jag ätit min vanliga frukost med turkisk yoghurt och till lunch blev det rester från igår, kokospannkakor. Har även hunnit med ett par Mini-Babybel, de är goda!

Av H Sr - 12 augusti 2008 17:21

M passar på att klippa gräset idag, när det torkat upp någorlunda och vi inte hade något annat särskilt på gång. Det var verkligen välbehövligt, det har växt en del sen sist. Ändå känns det som att det inte behövts klippas lika ofta i år som annars. Vet inte om det bara är en känsla eller om det verkligen är så?!

 

Av H Sr - 12 augusti 2008 17:18

I:s mamma ringde och frågade om H jr ville komma och leka en stund. Hon hade längtat efter H jr i flera dagar :) Så M skjutsade dit henne för en timme sen. Hon hinner inte vara där så länge, för hon ska ju upp till dagis imorgon, men hon var jätteglad att hon skulle få åka dit en stund!!

Av H Sr - 12 augusti 2008 14:42

M jr brukar alltid ringa till mig och säga godmorgon, när han vaknat. Imorse gjorde han dock inte det. Så på förmiddagen försökte jag ringa hem, men fick inget svar. Sen hann jag inte ringa mer. De var dock vakna när jag kom hem! ;)


H stack nyss hem till sin kompis O och M jr pratar med sin kompis K i telefon, vet inte om de ska leka eller inte. H jr varvar ner efter dagis med lite "Anki och Pytte".

Inga särskilda planer för kvällen.

Av H Sr - 12 augusti 2008 14:36

Så har man då avklarat två arbetsdagar redan. Det har gått fort! Det har varit skapligt lugnt, så man hinner sätta sig in i saker och ting (även om det kommer ta ett tag till innan man har kläm på allt). Idag har jag hunnit ha möte med personalen på min grupp och gå igenom alla boende. Vissa har det knappt hänt nånting med, medans det har hänt mycket med andra. En ny har flyttat in också och det tar ju lite tid att få grepp om en person sådär, sjukhistoria, mediciner osv. Alla är ju så dåliga när de flyttar in numera!


De verkar ha haft det väldigt tufft när vi haft semester, de andra sköterskorna. Det har uppdagats många missar osv. Känner med dem, för man vet ju själv hur det är att stå där och inte veta vilket håll man ska vända sig åt när arbetsuppgifterna hopar sig... När man arbetar med människor så kan man ju inte alltid prioritera (planeringen faller om nån blir dålig osv.) och man kan ju inte bara spara vissa grejer till en annan dag. Man får vackert stanna och jobba över för att allt ska bli klart. 


Känner själv att jag mycket, mycket lätt rycks in i den här stressen! Bävar redan för helgen, då jag jobbar fredag-måndag. Vet ju hur stressigt det brukar kunna vara...

Av H Sr - 11 augusti 2008 20:26

I år har vi haft massor med hallon på våra buskar. Tyvärr har jag varit väldigt dålig med att plocka av dem från buskarna! Hade nog kunnat få ihop en hel del litrar om jag hade ansträngt mig. Dock har jag inte alls haft ork för det. Har varit ut många gånger och plockat för att ha till frukost osv, men ingenting för att frysa in.


Många av bären har ju hunnit bli förstörda, men jag såg idag att det fortfarande kommer en del hallon. Hoppas det håller sig torrt nån dag, så kan man plocka av lite mer. 

Jag är ingen sån där duktig husmor som saftar och syltar, utan jag brukar bara styckfrysa dem och plocka fram lagom mängd när jag blir sugen.

Av H Sr - 11 augusti 2008 20:22

H jr var trött ikväll efter den första dagen tillbaka på dagis. Förstår henne helt och fullt, är bra trött själv! Så ikväll blir det inga andra aktiviteter än att slappa framför datorn, lyssna på ljudboken osv. Eftersom vi städade hela huset igår och jag körde en maskin tvätt efter jobbet idag, så känns det som att jag kan ta det lugnt med gott samvete!


M och M jr kom precis hem från en löprunda. De har legat lite lågt med det några veckor, av olika anledningar, men nu kom de äntligen (enligt de själva alltså!) ut igen. Tydligen gick det ganska bra trots att det var ett tag sen.


H kom ju idag. Han har slängt sig på sängen och kikar på tv. Det är mycket att se nu i OS-tider! 

H jr ligger i sängen. Verkar ha lite svårt att somna, kanske är hon övertrött. Det tar väl ett tag att komma in i riktiga vanor igen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards