Alla inlägg under oktober 2007

Av H Sr - 17 oktober 2007 20:13

Hittade den här listan på min namnes sida:


  • Värsta känslan?

      Värdelöshet...

  • Bästa känslan?

      Känna sig älskad

  • Din första tanke när du vaknar?

      På senaste tiden "Har det varit nån råtta inne??"... annars är det väl

      "Inte redan!"

  • Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?

       "Hördu, det ringer, svara då..."

  • Har du någonsin varit kär?

       Yes, några gånger...

  • Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

       En tavla, ett par blombuketter, några änglar

  • Vad har du under sängen?

       Dammråttor ibland, annars ingenting

  • Vilka serier ser du på?

       Grey's Anatomy såklart! Prison Break, Sopranos, Cityakuten... Sen en

       del serier som jag bara ser nåt avsnitt ibland.

  • Om du fick träffa vem du ville, vem?

       Mina släktingar i USA

  • Hur skulle dina vänner beskriva dig?

       Oj, ingen aning...

  • Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?

       När mina barn föddes

  • Vad stod det i ditt senast mottagna SMS?

       Ett flyttkort från lillebror

  • Vad vill du bli när du blir stor?

       Jag vill inte bli stor, jag vill bli mindre! I alla fall i storleken ;)




Kopiera och fyll i egna svar i era bloggar nu!

Av H Sr - 17 oktober 2007 20:03

Det blev en lång dag idag, jobbade ända till klockan 6! Fick en hel del gjort, men det återstår massor... Datakillen hade varit och hämtat datorn, återstår bara att se när den kommer tillbaka! Jag jobbar bara fram till lunch imorgon, tveksamt om den hinner komma. Så det blir till att jobba i helgen säkert...


Efter att jag jobbat klart åkte jag förbi en liten kiosk som finns här och löste in alla mina lottvinster - jag fick en hel hög med lotter av lillebror när jag fyllde år och vann på flera av dem. Total vinstsumma 245 kr, inte illa! :)

Det var jag ju såklart tvungen att fira med lite godis till kvällen... sorry Å! Dessutom är det ju lillördag idag! (Ursäkter? JAG?!) Spar det tills höjdpunkten ikväll, Grey's Anatomy! Bara 55 minuter kvar ;)


M hade fixat middag och alla hade redan ätit när jag kom hem, så jag fick avnjuta min spaghetti och köttfärssås helt allena. Det gjorde inte så mycket, då fick jag en stund att rensa huvet. Känner mig lite sliten efter en så lång dag. Jobbade ju kväll igår och somnade inte förrän framåt halv ett eller så inatt.


H jr och M jr har kommit i säng. De har varit pigga idag båda två, så imorgon är det dags för skola och dagis igen. Eftersom jag är ledig fredag-söndag så blir det bara en kort dag för H jr imorgon och sen är hon ledig till på måndag. Snacka om mjukstart!


M börjar bli lite smått förkyld han med. Ingen feber eller halsont eller nåt sånt dock, så han stack nyss ut på en löprunda. Få se hur det går...

Av H Sr - 17 oktober 2007 16:23

Nejdå, det är inte alls på det planet som DU tror!!! *skratt*

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg... Har jobbat hela dan och är inte riktigt färdig än, men kände att jag behövde en liten paus mitt i allt räknande och skrivande! Känns i skallen att man ansträngt alla de små grå så febrilt så de glöder idag... ;)


Inte nog med att vi har fullt upp med en del av projektet som ska vara klart på måndag. Nu hade datorn på jobbet där vi har vårt kostprogram inlagt pajat!! Min kollega hade ringt till IT igår och påpekat detta, och fått ett löfte att en kille skulle komma efter lunch igår. Dök han upp då? Nej, inte vad nån såg. Om han inte var en osynlig kille som inte kunde fixa datorn då... Idag var han på sammanträde större delen av dagen, så jag fick inte tag på honom förrän framåt halv 4. Påpekade att det var bråttom och att han faktiskt lovat att komma igår! Han skulle skynda sig dit idag och hämta datorn... vem vet när vi får se den igen?! Har i alla fall mejlat en chef och förklarat situationen. Vad gör man?!


Ska strax åka tillbaka till jobbet igen och fixa lite pappersjobb har jag tänkt. Lika bra att köra på när man ändå är igång... Har ju ett par timmar att ta igen sen igår då huvudet sprängde.

Av H Sr - 16 oktober 2007 23:44

Nu är det bara 21 timmar och 15 minuter till Grey's Anatomy! :)

Av H Sr - 16 oktober 2007 23:35

...som någon gjort och hamnat på min blogg är "vidrigt"! *skratt*


Undrar om de hittade vad de sökte?? ;)

Av H Sr - 16 oktober 2007 23:29

Alltid när jag har jobbat kväll så har jag så himla svårt att varva ner och komma i säng! Det spelar ingen roll om det varit jättelugnt på jobbet, jag är lika klarvaken i alla fall när jag kommer hem. Blir ofta sittandes framför tv:n eller datorn utan att vara ett dugg trött. Eller jo, visst kan jag vara trött, men ändå på nåt vis klarvaken. Det är väl för att man är på alerten hela tiden när man jobbar. Svårt att koppla av sen...

Lite jobbigt är det faktiskt. Speciellt när man måste vara på jobbet kl.7 nästa morgon. Då kan man få lite lätt ångest när klockan börjar bli midnatt och ännu mer och man fortfarande inte ens kommit i säng... För om inte förr så är man jäkligt trött när klockan sen ringer på morgonen efter!

Av H Sr - 16 oktober 2007 23:19


M jr tappade en tand idag! Han var så noga med att stoppa den i ett glas med vatten så att tandfén skulle kunna komma. Och visst har hon varit här! En gyllene 10-krona har hon lämnat i utbyte för tanden, så det blir han säkert nöjd med. :)

Det är jättebra att han tappar tänder nu. Han måste tappa två till innan årets slut helst, för i januari är det meningen att han ska prova ut en tandställning. Vi har varit flera gånger till tandläkaren och nu sist sa hon att det inte var nån idé att sätta in den där tandställningen förrän han har tappat de här 4 som satt någorlunda löst. Nu är två borta i alla fall. Återstår att se om de andra två ger med sig före nyår, annars får vi avboka tiderna i januari och flytta fram dem tills tänderna behagat lossna.

Han har fått order att vicka på tänderna dagligen, men det är ju så lätt att glömma...

Av H Sr - 16 oktober 2007 22:15

Det blev en filmkväll igår och vi lyckades båda hålla oss vakna under hela filmen, otroligt!! *skratt*


 


Det blev en Beck-film som vi haft liggandes ett tag, "Advokaten". Den var riktigt bra! Gillar verkligen de filmerna, de har så mycket - spänning, drama, humor. Lite glimten i ögat! Peter Haber är så bra, men bäst av allt är såklart grannen!! Han är ju bara sååå skön :)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards